Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Maren-Kessel. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een overnachting in de bourgondische provincie Noord-Brabant? De hotels Maren-Kessel op Hotels.nl bevinden zich in de gastvrije streek vlakbij steden als Den Bosch, Zaltbommel en Oss. Bovendien biedt het gebied talrijke mogelijkheden om te wandelen of fietsen in de natuur, bijvoorbeeld bij de Loonse en Drunense Duinen. Laat je inspireren door onze scherpe aanbiedingen voor een Maren-Kessel hotel op Hotels.nl! Lees verder

Hotels in Maren-Kessel vlakbij de gastvrije stad Den Bosch

Op een steenworp afstand van de Maren-Kessel hotels ligt de bruisende provinciehoofdstad Den Bosch. In de stad bevindt zich de Sint-Jans kathedraal, wat de grootste kathedraal van ons land is. Je bewondert hier de fraaie luchtboogbeelden en het beeld van de Zoete Moeder. Kunst- en cultuurliefhebbers wandelen vervolgens naar het Museumkwartier, waar zowel het Noordbrabants Museum als het Design Museum Den Bosch gevestigd zijn. In de musea vind je een uitgebreide collectie boordevol archeologie, kunsthistorie, schilderwerken van oude meesters en hedendaags design. Terwijl je struint over de gezellige winkelstraten in het historische stadscentrum kom je langs hippe boetieks, sfeervolle wijnbarretjes en talrijke restaurants. De perfecte plek voor een tussenstop om de echte Bossche Bol te proeven!

Wandelen of fietsen bij hotels Maren-Kessel

Met vier nationale parken heeft de provincie Noord-Brabant volop de ruimte om te onthaasten in de natuur. Maak bijvoorbeeld een wandel- of fietstocht door de Loonse en Drunense Duinen. Door de kilometerslange zandheuvels middenin het landschap, heeft dit natuurgebied ook wel de bijnaam 'de Brabantse Sahara'. Maak een wandeling door het uitgestrekte stuifzand, kleurrijke heide of de dichte bossen en spot bijzondere flora en fauna, zoals een vos, das of ree. Onderweg kun je bovendien een schaapskudde tegenkomen. Zij zorgen ervoor dat de heide en jonge boompjes kort blijven, waardoor de zandvlakte volledig geopend blijft.

Op naar de Efteling vlakbij het Maren-Kessel hotel

In Kaatsheuvel bevindt zich het mooiste pretpark van Europa: De Efteling! Laat je betoveren door het magische Sprookjesbos, maak een wereldreis in het Carnaval Festival of stap in de avontuurlijke Python! Bij terugkomst in het Maren-Kessel hotel geniet je van een smaakvol diner. Reserveer meteen een van onze scherpe aanbiedingen voor een hotel in Maren-Kessel op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Maren-Kessel boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro