Menu

8 accomodaties in Maren-Kessel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Maren-Kessel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Brasserie Oud Maren in Maren-Kessel Hotel
Afstand: 939 meter8.5
Hotel Brasserie Oud Maren
Provincialeweg 85, Maren-Kessel

Geniet van comfortabele kamers, een topkeuken en terras, de pracht van de Brabantse natuur en nabijheid van Den Bosch en Oss.

Sientjes Hotel - B&B in Kerkdriel Bed and Breakfast
Afstand: 5,0 km9.9
Sientjes Hotel - B&B
Berm 49, Kerkdriel

Sientjes: Boetiekhotel in Kerkdriel. Wandelen-fietsen in mooi Brabant, zakelijk overnachten, kosteloos parkeren, restaurant en vergaderfaciliteiten.

The Zandmeren in Kerkdriel Vakantiepark
Afstand: 4,3 km9.1
The Zandmeren
Zandstraat 8, Kerkdriel

Recreatiepark de Zandmeren: uniek verblijf in de Bommelerwaard met camperplaatsen en waterwoning, haven, restaurant, oplaadpunt en gratis parkeren.

B&B Kessels Heerlijkheid in Maren-Kessel Bed and Breakfast
Afstand: 1,1 km9.9
B&B Kessels Heerlijkheid
Kesselse Dijk 15, Maren-Kessel

Kessels Heerlijkheid: luxe suites met infrarood sauna's, jacuzzi's en WiFi, groepsaccommodatie beschikbaar, nabij de LithseHam in Maren-Kessel.

Camping / Jachthaven Heerewaarden in Heerewaarden Camping
Afstand: 2,2 km8.7
Camping / Jachthaven Heerewaarden
Hogestraat 37, Heerewaarden

Camping Heerewaarden: uw kampeerplek aan de Maas met jachthaven, 175 staanplaatsen, modern sanitair en horeca faciliteiten.

Het Hart van Alem in Alem Bed and Breakfast
Afstand: 3,8 km9.7
Het Hart van Alem
Sint Odradastraat 5, Alem

Hart van Alem: Boutique B&B in monumentaal pand. Verken Noord-Brabant en Gelderland of geniet van de Bommelerwaard natuur.

B&B Alemsche Waard in Alem Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km10
B&B Alemsche Waard
Veerweg 2b, Alem

Alemsche Waard B&B in Alem: huiselijke appartementen met luxe stortdouche, privéterras en prachtig uitzicht. Ideaal voor fiets- en wandelroutes.

EuroParcs aan de Maas in Kerkdriel Vakantiepark
Afstand: 4,7 km8.1
EuroParcs aan de Maas
Piekenwaardweg 10, Kerkdriel

EuroParcs Aan de Maas: Luxe vakantie met waterrecreatie mogelijkheden en veilig zwemwater. Verken de Bommelerwaard per fiets of e-chopper!

Informatie over Maren-Kessel

Maren-Kessel is een schilderachtige plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen aan de samenvloeiing van de Maas en de Dieze. De plaats combineert een rijke historie, dat teruggaat tot de middeleeuwen, met een rustgevend, lommerrijk landschap. Hierdoor heeft Maren-Kessel een uitgesproken landelijk karakter, waar tradities en natuur naadloos in elkaar overlopen. Niettemin, dit sereen dorpje bezit moderne faciliteiten, met een supermarkt, diverse eetgelegenheden en accommodatiemogelijkheden.

De voornaamste bezienswaardigheid in Maren-Kessel is de Sint-Lambertuskerk, een uit baksteen opgetrokken bouwwerk uit de 15e eeuw. Het dorp is ook omgeven door tal van wandel- en fietsroutes die de bezoekers door de indrukwekkende locale flora en fauna leiden. De ligging van Maren-Kessel, dichtbij stedelijke centra zoals \'s-Hertogenbosch, maakt het een ideaal vertrekpunt voor verkenningstochten in de bredere regio.