Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Unieke deals hotels Marknesse

Lijkt het jou wat om goedkope deals voor hotels in Marknesse te scoren? Dan moet je gewoon eens door de aanbiedingen van Hotels.nl surfen. Ook voor een vakantie of weekendje weg in Marknesse hebben wij de leukste arrangementen en voordeligste overnachtingsmogelijkheden. Dit leuke dorpje in de Noordoostpolder ligt in een landelijk gebied met veel tuin- en akkerbouw. In de omgeving kun je genieten van diverse mooie natuurgebieden en interessante attracties. Lees verder

Verblijf Marknesse in hotel: belevenissen

In en rondom Marknesse is van alles te beleven. Zo is het een aanrader om een wandeling door het dorp zelf te maken. Zo leer je meer over de historie van het dorp en het ontstaan van de Noordoostpolder, want het dorp afficheert zich niet voor niets als pioniersdorp. Dankzij de vele tulpenkwekers in de omgeving zijn veel akkers rondom Marknesse in het voorjaar een lust voor het oog. In de Tulpenpluktuin in Marknesse is het in het seizoen mogelijk om zelf tulpen te plukken en mooie kiekjes te maken. Vele kwekerijen doen in de lente mee aan het jaarlijkse Tulpenfestival. Rondom het dorp vind je bovendien diverse boerderij- en streekwinkels met verse lokale producten. Verder kun je in Marknesse een boot huren om te gaan varen op de vaarten en meren in de regio.

Uitjes rondom hotels in Marknesse

Hou je van wandelen? Kies dan voor een route door het Waterloopbos. In dit polderbos vond vroeger waterloopkundig onderzoek plaats. Het is erg bijzonder om de overblijfselen van verschillende waterwerken te zien. Een andere tip voor een uitstapje is een bezoek aan Nationaal Park Weerribben-Wieden. Daar kun je heerlijk fietsen, wandelen en varen. Of wat dacht je van een uitje naar de Orchideeën Hoeve bij Luttelgeest? Tot slot is het leuk om naar Museum Schokland te gaan en een dagje te winkelen in Emmeloord.

In Marknesse een hotel vinden

Voor een geslaagde zoektocht naar voordelige hotels in Marknesse zit je helemaal goed bij Hotels.nl. In ons aanbod zijn verschillende comfortabele hotels bij Marknesse te vinden. Maak je keuze uit arrangementen van hotelketens en overnachtingen bij unieke adresjes.

Waarom een hotel in Marknesse boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro