Menu

3 accomodaties in Marknesse

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Marknesse, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Netl de Wildste Tuin - Netl Camping Kallumaan in Kraggenburg Camping
Afstand: 2,9 km8.9
Netl de Wildste Tuin - Netl Camping Kallumaan
Leemringweg 19, Kraggenburg

Netl in Kraggenburg: stranden, bamboe jungle, kamperen, zakelijke events en speelplezier voor alle leeftijden.

De Pionier in Marknesse Hotel
Afstand: 34 meter8.3
De Pionier
Breestraat 1, Marknesse

Hotel Pionier Marknesse: Italiaanse keuken, authentieke pizza's, nabij Netl Park en Voorstebos.

Kom Genieten, Camping, Feesten en Arrangementen in Luttelgeest Vakantiepark
Afstand: 8,3 km9.5
Kom Genieten, Camping, Feesten en Arrangementen
Kuinderweg 52, Luttelgeest

Kom Enjoy: Verblijf aan de Weerribben, jaarplekken, mobiele huizen & chalets, unieke uitjes.

Informatie over Marknesse

Marknesse, gevestigd in de gemeente Noordoostpolder in de Nederlandse provincie Flevoland, is een landelijk gelegen dorp omringd door uitgestrekte polders en waterpartijen. Het dorp, eerst gevestigd in 1949, is rijk aan geschiedenis als een van de eerste leefgemeenschappen in de nieuw drooggelegde Noordoostpolder. Met inwonersaantallen die zich rond de 3.000 bevinden, biedt Marknesse een rustige, gemeenschapsgerichte sfeer, gekenmerkt door laagbouwwoningen, lokale bedrijven en landbouwgronden.

Wat betreft bezienswaardigheden, huist Marknesse het Waterloopbos, een nationaal monument waar waterbouwkundige testen plaatsvonden die bijdroegen aan belangrijke projecten zoals de Deltawerken en de haven van Rotterdam. De rustige landwegen en waterrijke omgeving maken Marknesse ook tot een ideale locatie voor fietsers en wandelaars. Voor dagelijkse voorzieningen beschikt het dorp over diverse winkels, scholen, en een actief verenigingsleven, waaronder sportclubs en culturele organisaties. Marknesse, hoewel klein in omvang, biedt een uniek inkijkje in de historie, innovatie en serene schoonheid van het Nederlandse polderlandschap.