Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Mechelen Limburg. Top aanbiedingen - Hotels.nl

Het bourgondische leven in Zuid-Limburg ontdekken? Met de hotels in Mechelen Limburg bij Hotels.nl ervaar je direct het vakantiegevoel vlakbij huis. Bij het overnachten in Mechelen Limburg verblijf je in de stad met de meeste vakwerkhuizen van het hele zuiden van de provincie. Bovendien vind je allerlei gezellige horecagelegenheden waar je het smaakvolle Belgische bier proeft. Maak direct kennis met Mechelen Limburg bij een hotel van Hotels.nl! Lees verder

Beklim bij het overnachten in Mechelen Limburg de Sint-Romboutstoren

Wanneer je verblijft in de hotels bij Mechelen Limburg valt de Sint-Romboutstoren direct op. Deze toren van 97 meter hoogte naast de Grote Markt is hét icoon van de stad. Maak een uitstapje naar het bouwwerk van het Mechelen Limburg hotel en beklim de treden voor een waanzinnig uitzicht over de stad. Onderweg kom je terecht in de torenkamer, waar je alles te weten komt over de historie van de Sint-Romboutstoren. Bovendien is er voor kinderen een spannende speurtocht aanwezig. Wanneer je eenmaal boven bent, wandel je over de skywalk om naar de omgeving te kijken.

Maak een boottocht tijdens het overnachten bij Mechelen Limburg

Het hotel bij Mechelen Zuid Limburg biedt alle gelegenheid om volledig te onthaasten. Bekijk bijvoorbeeld het stadscentrum vanaf het water door een boottocht over de Binnendijle te maken. Al varend krijg je allerlei informatie en anekdotes over de geschiedenis van Mechelen. De rederij die zich vlakbij de hotels in Mechelen Zuid Limburg bevindt maakt overigens alleen gebruik van volledig elektrisch aangedreven rondvaartboten. Als je de vaart combineert met een bezoek aan de Romboutstoren of het Speelgoedmuseum, ontvang je een voordelige korting op je entreeticket.

UNESCO Werelderfgoed bij hotels Mechelen Limburg

Wandel over het Groot Begijnhof en bewonder het unieke monumentale stadscentrum. De gebouwen zijn zelfs op de UNESCO Werelderfgoed geplaatst. Eeuwen geleden trokken de begijnen naar dit deel van het stadscentrum. Tegenwoordig zijn de nauwe steegjes heerlijk om doorheen te struinen. Kun je niet wachten om zelf te overnachten bij Mechelen Limburg? Laat je dan verrassen door ons inspirerende aanbod aan hotels in Mechelen op Hotels.nl. We bieden top aanbiedingen aan tegen een lage prijs.

Waarom een hotel in Mechelen Limburg boeken?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro