Menu

3 accomodaties in Melsele

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Melsele, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Euverbraeke in Beveren Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km9.5
B&B Euverbraeke
Brielstraat 83, Beveren

Euverbraeke: Rustig overnachten in de Waaslandse Polders, dicht bij Antwerpen. Geniet van ruime kamers, ontbijt, fietsverhuur en een speelweide.

Factory Hotel | Vergaderzalen | Meeting Rooms in Beveren Hotel
Afstand: 3,6 km9.9
Factory Hotel | Vergaderzalen | Meeting Rooms
Fabriekstraat 23, Beveren

Factory Hotel in Kallo combineert geavanceerd keyless access met modern comfort. Geniet van een ontbijtbuffet, nabij de Schelde en natuurgebied De Rietvelden.

Baby spa Bébé Colette in Beveren Bed and Breakfast
Afstand: 4,0 km9.9
Baby spa Bébé Colette
Fabriekstraat 60, Beveren

Colette in Kallo: Babyspa, (zwangerschaps)massages, evenementen zoals babyshowers. Inclusief B&B met hottub voor ouderlijke ontspanning.

Informatie over Melsele

Melsele is een deelgemeente van Beveren, gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, en dit wordt weerspiegeld in de talrijke historische gebouwen en monumenten, zoals de Sint-Martinuskerk en diverse oude boerderijen. Melsele combineert zijn historische charme met moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel geschiedenisliefhebbers als voor mensen die een rustige, landelijke omgeving zoeken.

De natuurlijke omgeving van Melsele biedt diverse recreatiemogelijkheden, waaronder wandel- en fietspaden die door het pittoreske landschap leiden. Het dorp ligt strategisch nabij de stad Antwerpen, waardoor bezoekers gemakkelijk grotere stedelijke attracties kunnen bereiken terwijl ze genieten van de rust van een landelijke setting. Met lokale festivals en markten biedt Melsele ook een authentieke blik op de Vlaamse cultuur en tradities.