Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Meppen? Deals voor een weekendje Duitsland net over de grens

Zin in een vakantie in het buitenland zonder dat je ver hoeft te rijden? De hotels in Meppen liggen net over de grens in Duitsland en vormen een comfortabele uitvalsbasis voor een voordelige vakantie in Nedersaksen. Lees verder

Hotel Meppen Duitsland met fraaie monumenten

Vanuit een hotel in Meppen in Duitsland ontdek je deze verrassende stad, die rijk is aan monumentale gebouwen. Een van de opvallendste is de 15e-eeuwse Sint-Vituskerk, die gebouwd is in een neogotische stijl. Verder ontdek je verschillende musea als je in Meppen in Duitsland in een hotel overnacht. In het Stadtmuseum Meppen kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad, terwijl Museum Archäologie Meppen zich ook richt op de historie van de streek, helemaal terug naar de steentijd. Ga je als natuurliefhebber overnachten in Meppen in Duitsland? Het Internationaler Naturpark Bourtanger Moor-Bargerveen is een grensoverschrijdend natuurpark met ongerepte landschappen en stille moerassen.

Hotel Meppen Duitsland met uitstapjes naar leuke steden

De hotels in Meppen vormen een fijn startpunt voor culturele uitstapjes in de omgeving. Osnabrück is een mooie stad die goed bereikbaar is als je gaat overnachten in Meppen in Duitsland. Tijdens een stadswandeling bewonder je de kleurrijke panden met hun trapgevels in de historische binnenstad. Voor een vrij uitzicht over de stad beklim je de toren van de Mariakerk. Maak ook zeker een stop bij Landschaftspark Piesberg om te genieten van de natuur rond Osnabrück. Een andere leuke dagtrip als je in Meppen in Duitsland in een hotel overnacht, is een bezoek aan Münster. Een van de hoogtepunten is de Sint-Paulusdom uit de 13e eeuw met zijn indrukwekkende astronomische klok. In het Kunstmuseum Pablo Picasso bewonder je honderden litho's en etsen van de beroemde kunstenaar. Overnacht je met de kinderen in Meppen, trakteer ze dan op een dagje dierentuin in Münster.

Hotels Meppen: profiteren van voordeel

Zoek je een hotel in Meppen in Duitsland? Hotels.nl heeft de leukste deals voor stedentrips bij onze oosterburen. Boek nu een van de hotels in Meppen en geniet binnenkort van een zorgeloos verblijf in Duitsland of kies voor een van de vele andere bestemmingen.

Waarom een hotel in Meppen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro