Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig overnachten in Belgisch-Luxemburg in hotels Messancy

Zin in een weekendje weg in het buitenland zonder dat je heel ver hoeft te rijden? De hotels in Messancy liggen in Belgisch-Luxemburg en zijn het perfecte startpunt voor een korte vakantie in drie landen! Lees verder

Hotels Messancy: pittoresk dorp in de Ardennen

Vanuit de hotels in Messancy ontdek je dit schilderachtige dorp in de Ardennen en vooral ook de prachtige natuur in het zuiden van België. De glooiende heuvels en meanderende rivieren lenen zich bij uitstek voor buitenactiviteiten. Daarom is Messancy de ideale bestemming om te ontsnappen aan een druk bestaan. Bijzonder is de omgeving rond Bouillon en de indrukwekkende middeleeuwse burcht van Godfried van Bouillon. Voor een cultureel uitstapje ga je van Messancy naar het nabijgelegen Aarlen, een van de oudste steden van België. Hier neem je een kijkje in het archeologisch museum, met een interessante collectie Gallo-Romeins beeldhouwwerk. Ook bevindt zich in Aarlen de bron waar de rivier Semois ontspringt.

Overnachten in Messancy: eenvoudig naar Frankrijk en Luxemburg

De hotels in Messancy zijn een prima uitgangspunt voor een avontuur in drie landen. Je ontdekt niet alleen het zuiden van België maar ook Luxemburg en Frankrijk. In het groothertogdom Luxemburg bezoek je naast de hoofdstad Luxemburg-Stad ook Esch-sur-Alzette, een stad die haar ontwikkeling dankt aan de ijzer- en staalindustrie. De oude hoogovens zijn getransformeerd tot culturele trekpleisters. Vanuit de hotels in Messancy ben je zo in het Franse Metz, een historische stad met een prachtige ligging aan de Moezel. In Metz valt de indrukwekkende kathedraal uit de 13e eeuw op. De middeleeuwse stadswallen zijn deels bewaard gebleven, met als pronkstuk de Porte des Allemands. In het Centre Pompidou Metz bewonder je een uitgebreide collectie moderne kunst. Ook het Musée de la Cour d’Or is de moeite waard. Gevestigd in een voormalig karmelietenklooster, bezoek je hier een archeologisch museum en het museum voor schone kunsten.

Hotels Messancy: maak je keus

Zoek je in Messancy een hotel? Bekijk het aanbod op hotels.nl en boek direct. Niet alleen in België profiteer je van de beste deals, ook in Nederland, Duitsland en tal van andere bestemmingen overnacht je met veel voordeel.

Waarom een hotel in Messancy boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro