Menu

2 accomodaties in Messancy

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Messancy, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Best Western Hotel Arlon Messancy in Messancy Hotel
Afstand: 5,7 km6.7
Best Western Hotel Arlon Messancy
Aire de Hondelange 2 , Messancy

E411 snelweg locatie, gratis parkeergelegenheid, twee restaurants, bar, 24-uurs receptie, aangepaste kamers.

Hôtel Restaurant Le Pôle Européen in Aubange Hotel
Afstand: 4,6 km7.7
Hôtel Restaurant Le Pôle Européen
Complexe Douanier , Aubange

Hôtel du Pôle Européen: Toplocatie nabij Frans-Belgisch-Luxemburgs grenspunt. Moderne kamers, uitstekend restaurant, vergaderzalen, dichtbij natuur en winkelcentrum.

Informatie over Messancy

Messancy is een gemeente gelegen in de provincie Luxemburg, in het zuidoosten van België. Het dorp ligt dichtbij de grens met Luxemburg en Frankrijk, wat het een strategische plaats maakt voor grensoverschrijdend verkeer en handel. De regio staat bekend om zijn landelijke charme en biedt een serene omgeving met groene landschappen en historische architectuur, waaronder de Sint-Johannes-de-Doperkerk uit de 18e eeuw.

Toeristen kunnen in Messancy genieten van diverse wandel- en fietspaden die door de glooiende heuvels en bossen van de streek leiden. Nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de middeleeuwse stad Aarlen en het natuurreservaat Gaume bieden aanvullende mogelijkheden voor dagtochten. Messancy biedt ook diverse horecagelegenheden waar bezoekers kunnen proeven van lokale specialiteiten.