Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Middelie? Voordelig weekendje weg aan het Markermeer

Zin in een weekend weg aan het water? De hotels in Middelie hebben een heerlijke ligging in de buurt van het Markermeer. De omgeving biedt volop mogelijkheden om te watersporten en je bezoekt authentieke vissersdorpen als Volendam en Edam. Lees verder

Hotels Middelie: genieten aan het water

Middelie ligt in een landschap van uitgestrekte weilanden. Te midden van dit oer-Hollandse plaatje staat het Kerkje van Middelie uit 1899. Regelmatig worden in de kerk exposities gehouden. Houd je van wandelen? Het gebied tussen Middelie, Edam en Volendam kent veel mooie routes langs het Markermeer. Bijzondere routes zijn de Seedijckroute, Yeroute en Purmer Hekkenroute. Je herkent elke route aan zijn eigen kleur. Ga je liever het water op? Op het Markermeer kun je bijvoorbeeld varen, wakeboarden en zeilen.

Hotels in Middelie met bezoek aan Volendam

Vanuit de hotels in Middelie ben je zo in het gezellige vissersdorp Volendam. Hier maak je een wandeling langs de beroemde dijk, waar je souvenirs koopt, in traditionele klederdracht poseert en verse paling proeft. In het Volendams Museum kom je alles te weten over het leven in het dorp tussen 1850 en 1950. In Edam ga je als fijnproever op zoek naar de beroemde Edammer kaas uit het dorp. Bij de Edam Cheese Experience kom je er alles over te weten en kun je proeven. Net zo interessant is een bezoek aan het Edams Museum, dat gehuisvest is in het fraaie Steenen Coopmanshuys. Het stadsmuseum staat in het teken van de rijke geschiedenis van Edam. Zin om een dagje te winkelen? Ga dan naar het grotere Purmerend, dat ook een charmant centrum heeft, of kies voor een dagje in de bruisende hoofdstad Amsterdam. Krijg je geen genoeg van Nederlands cultureel erfgoed, dan is een bezoek aan de Zaanse Schans met zijn monumentale gebouwen een aanrader.

Hotels Middelie: voordelig overnachten

Zoek je in Middelie een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg aan het Markermeer of IJsselmeer. Ideaal als je wilt ontspannen aan het water. Ook voor tal van andere bestemmingen in Nederland en over de grens ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom een hotel in Middelie boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro