Menu

Middelie - 6 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Hotel Het Wapen van Middelie in Middelie Hotel
Afstand: 343 meter9.1
Hotel Het Wapen van Middelie

Gelegen in Waterland met vis-, zwem- en kano-water op loopafstand. Fietsverhuur, jeu de boulesbaan, speelweide en terras aanwezig.

Pension Zonneweelde in Oosthuizen Bed and Breakfast
Afstand: 5,3 km8.7
Pension Zonneweelde

Pension Zonneweelde, sfeervol verblijf bij Amsterdam. Moderne voorzieningen in gerenoveerde boerderij; dichtbij Hoorn, Volendam, Edam en Alkmaar.

Bed & Breakfast 'Het kerkje van Etersheim' in Oosthuizen Bed and Breakfast
Afstand: 5,7 km9.5
Bed & Breakfast 'Het kerkje van Etersheim'

Kerkje van Etersheim B&B biedt comfort en rust, naast het Markermeer. Geniet van het spectaculaire uitzicht en prijswinnende service.

B&B Vivre Warder in Warder Bed and Breakfast
Afstand: 3,8 km10
B&B Vivre Warder

B&B Vivre Warder; 1890 stolpboerderij in het rustige Warder met luxe kamers, sauna en jacuzzi. Nabij Hoorn, Alkmaar en Edam. Fietsverhuur aanwezig.

Ora Et Labora in Beets Bed and Breakfast
Afstand: 6,7 km6.1
Ora Et Labora

Ora et Labora, serene boerderijaccommodatie in Noord-Holland. Privékamer met ensuite badkamer, tuin, BBQ. Inclusief gratis fietsen en verse eieren.

Bed en breakfast Onder aan de dijk in Warder Bed and Breakfast
Afstand: 3,5 km9.9
Bed en breakfast Onder aan de dijk

Onder aan de dijk B&B biedt comfort nabij DAM Lookout, Rembrandthuis en Artis Zoo. Geniet van gratis WiFi, keuken, terras en een inclusief continentaal ontbijt.

Middelie

Middelie is een pittoresk dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de provincie Noord-Holland. Gekenmerkt door zijn historische, lommerrijke omgeving, biedt Middelie een authentiek kijkje in het rustige, landelijke leven van Nederland. De plaats heeft ongeveer 700 inwoners en straalt een rustige charme uit, benadrukt door een prachtige kerk uit de 15e eeuw, het centrale punt van het dorp. De ‘Middelie-route’, een fietstocht onderdeel van de Zeevangszeedijkroute, door het sfeervolle dorp en zijn omgeving biedt een unieke kans om de natuurlijke schoonheid en de Nederlandse landbouw van dichtbij te ervaren.

Dit mooie dorp is ook de thuisbasis van een aantal lokale ambachtelijke bedrijven, zoals bierbrouwerij ‘Bierderij Waterland’ en kaasboerderij \'Jacobshoeve\', waar bezoekers traditionele Nederlandse kaas kunnen proeven. Het landschap rondom Middelie maakt het ideaal voor buitenactiviteiten; wandelen en fietsen zijn populaire keuzes, hetzelfde geldt voor vogels kijken, mede dankzij de overvloedige weidevogels in het gebied. Middelie combineert typisch Nederlandse landelijke aantrekkingskracht met een rijke historische achtergrond, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor diegenen die wegblijven van de drukke steden en genieten van de vredige kalmte van het Nederlandse platteland.