Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Midwolda? Voordelig genieten in Groningen

Wil je een weekendje onthaasten in een landelijke omgeving? De hotels in Midwolda hebben een rustige ligging op het Groningse platteland. Een fijne plek om tot rust te komen en een comfortabel startpunt voor mooie uitstapjes, zoals naar de stad Groningen. Lees verder

Midwolda hotels: genieten van de Groningse natuur

Vanuit de hotels in Midwolda maak je kennis met dit fraaie dorp, dat een aantal mooie monumenten heeft, zoals de hervormde kerk en de Ennemaborg, een voormalige buitenplaats uit 1700. Rond de Ennemaborg ligt een groot bos waar je ontspannen wandelingen maakt en met wat geluk de konikpaarden spot die er leven. Een mooie route neemt je mee langs de Ennemaborg, de borgtuin, het oerbos en het Oldambtmeer. Ga je als watersporter overnachten in Midwolda? Vanuit de jachthaven in het dorp kun je zo het Oldambtmeer op. Bijvoorbeeld om heerlijk te zeilen maar ook om te suppen, surfen of kanoën.

Overnachten Midwolda: met bezoek aan de stad

Wil je culturele uitstapjes maken wanneer je in een van de hotels in Midwolda verblijft? Groningen is een leuke stad voor een stedentrip, met een perfecte combinatie van historisch en modern. Het pittoreske centrum is rijk aan monumentale panden en sfeervolle hofjes. Blikvanger is de Martinitoren, die een geweldig uitzicht biedt over de stad. Wil je de Martinitoren in al zijn glorie vastleggen? Dat kan vanaf de top van het Forum. Liefhebbers van moderne architectuur bewonderen de kleurrijke buitenkant van het Groninger Museum. Binnen wachten diverse vaste en tijdelijke tentoonstellingen en kom je meer te weten over de geschiedenis van de stad. Vlak bij Midwolda ligt het dorp Heiligerlee, waar je het Museum Slag bij Heiligerlee bezoekt. Dit museum staat in het teken van de 16e-eeuwse veldslag tussen Nederlandse opstandelingen en het Spaanse leger tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Neem verder ook zeker een kijkje in het bijzondere vestingdorp Bourtange, in de buurt van Midwolda.

Hotels Midwolda: boek voordelig

Zoek je in Midwolda hotels? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor hotelovernachtingen in Groningen. En ook elders in Nederland overnacht je voordelig in prima hotels. Boek vandaag nog; al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Midwolda boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro