Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Mierlo. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

De Brabantse gastvrijheid van dichtbij beleven? Met de Mierlo hotels op Hotels.nl verblijf je in een comfortabele hotelkamer vlakbij het oergezellige centrum. Wandel door de kasteeltuinen, proef de sfeer op het terras of ontdek de veelzijdige natuur. Tijdens het overnachten in Mierlo is er voor ieder wat wils. Bekijk de hotel Mierlo aanbiedingen op Hotels.nl voor de beste hotels tegen een scherp tarief. Lees verder

Ontspannen in de natuur bij hotels Mierlo

De provincie Noord-Brabant heeft als enige in Nederland vier nationale parken. Je hebt hier alle ruimte om volledig te onthaasten in de natuur. Trek je wandelschoenen aan en maak een tocht over de Loonse en Drunense duinen. Op de uitgestrekte zandheuvels heb je net het idee alsof je midden in de Sahara bent beland! Voor een boswandeling trek je vanaf de Mierlo hotels naar het vlakbij gelegen Oisterwijkse bos, terwijl je geniet van de kleurrijke heidevelden bij de Strabrechtse Heide. In dit terrein van ongeveer 1500 hectare ben je volledig één met de natuur.

Fietsen bij de hotels in Mierlo

Bij het overnachten in Mierlo maak je een bijzondere fietstocht over het zogenaamde Van Gogh fietspad. Dit fietspad ligt ten oosten van Eindhoven en wordt op een bijzondere wijze uitgelicht, naar het voorbeeld van De Sterrennacht van Vincent van Gogh. Het fietspad maakt deel uit van een grote fietsroute van 335 kilometer, waarbij je één van de vijf tochten selecteert. Maak tijdens het fietsen vanaf de hotels in Mierlo bijvoorbeeld kennis met de steden Tilburg, Zundert, Neunen, Etten-Leur of 's-Hertogenbosch.

Hotels Mierlo voor jong en oud

Naast genieten van de natuur biedt Mierlo en omgeving allerlei interessante bezienswaardigheden voor alle leeftijden. Bezoek bijvoorbeeld het DAF Museum in Eindhoven waar je 120 voertuigen ziet die de ontwikkeling van het automerk laten zien. In het Dierenrijk sta je oog in oog met bijna honderd verschillende diersoorten, zoals de Afrikaanse leeuw, chimpansee en alpaca. In het Van Abbemuseum bewonder je moderne kunst, terwijl je in de Bottle Distillery het productieproces van gin, likeuren, bierbrand en wodka ziet. Hier krijg je niet alleen een rondleiding of workshop, maar mag je uiteraard ook de dranken proeven. Meteen een hotel in Mierlo reserveren? Bekijk onze hotel Mierlo aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Mierlo boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro