Menu

8 accomodaties in Mijdrecht

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Mijdrecht, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Mijdrecht Marickenland in Mijdrecht Hotel
Afstand: 1,1 km8.5
Hotel Mijdrecht Marickenland
Provincialeweg 3, Mijdrecht

Geniet van comfortabele kamers, suites en vergaderzalen met gratis WIFI, nabij de Vinkeveense Plassen en Schiphol.

Veldzicht Rooms in Waverveen Bed and Breakfast
Afstand: 3,2 km7.1
Veldzicht Rooms
Veldweg 2, Waverveen

Veldzicht B&B: comfortabele accommodatie in hart van Nederland met toegang tot Vinkeveense Plassen en Botshol natuurgebied. Transparante voorwaarden sinds 2006.

The Meetinn in Waverveen Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km9.3
The Meetinn
Poeldijk 8b, Waverveen

The Meetinn: Luxe in een eco-verbouwde boerenschuur in Waverveen. Geniet van ruime kamers, functionele boardrooms en duurzaamheid met prachtig uitzicht.

Hotel Restaurant De Watergeus in Noorden Hotel
Afstand: 6,3 km9.5
Hotel Restaurant De Watergeus
Simon van Capelweg 10, Noorden

Restaurant Hotel de Watergeus biedt seizoensgebonden menu's en comfortabele accommodatie aan het Nieuwkoopse Plassen, plus faciliteiten voor grote diners en vergaderingen.

Lekker knus Noorden in Noorden Bed and Breakfast
Afstand: 5,5 km10
Lekker knus Noorden
Simon van Capelweg 119, Noorden

B&B Lekker Knus: comfortabel verblijf, privé sanitair, vers ontbijt, dichtbij Utrecht, Amsterdam en Leiden. Ideaal voor wandelaars en fietsers.

Gastenverblijf de Natureluur in Zevenhoven Bed and Breakfast
Afstand: 4,9 km10
Gastenverblijf de Natureluur
Molenweg 9, Zevenhoven

Gastenverblijf De Natureluur, uw ideale uitvalsbasis in het Groene Hart. Geniet van zelfvoorzienende accommodaties naast natuurgebied De Groene Jonker. Fietsverhuur beschikbaar.

The Dutch Farmhouse in Woerdense Verlaat Vakantiehuis
Afstand: 5,2 km9.5
The Dutch Farmhouse
Uitweg 20, Woerdense Verlaat

The Dutch Farmhouse, zelfvoorzienend tiny house in Groene Hart Zuid-Holland. Dichtbij Amsterdam, Utrecht en Nieuwkoopse Plassen.

Natuurkampeerterrein Amstelkade in Wilnis Camping
Afstand: 3,5 km8.9
Natuurkampeerterrein Amstelkade
Amstelkade 61, Wilnis

Amstelkade: Unieke mix van zorgboerderij en natuurkampeerterrein in het groen. Geniet van rust, theehuis, dagbesteding en bijzondere ontmoetingen.

Informatie over Mijdrecht

Mijdrecht is een karakteristiek stadje in de provincie Utrecht, Nederland, en vormt het administratieve centrum van de gemeente De Ronde Venen. Van origine is Mijdrecht een veenontginningssiedling, gelegen aan de oevers van de meanderende rivier de Kromme Mijdrecht. De stad is een symbool van de Nederlandse geschiedenis en stedelijke ontwikkeling, met een mix van traditionele architectuur en moderne voorzieningen. Het heeft een bevolking van ongeveer 15.000 inwoners en biedt een verscheidenheid aan winkels, eetgelegenheden en recreatieve faciliteiten.

Mijdrecht is omringd door typisch Hollands landschap, doorkruist met schilderachtige waterwegen en vele monumenten van culturele belang zoals de historische molens. De omgeving is ideaal voor buitenactiviteiten zoals fietsen, wandelen en varen. De stad is ook thuis van het Mijdrechts Museum, dat een scala aan exposities en lokale historische artefacten presenteert. Met zijn centrale ligging en uitgebreide voorzieningen, is Mijdrecht een ideale bestemming voor diegenen die de authentieke Nederlandse cultuur en erfgoed willen ervaren.