Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Millingen aan de Rijn. Top aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een hotel vlakbij de Duitse grens? Doe direct inspiratie op voor hotels bij Millingen aan de Rijn op Hotels.nl. Deze hotels in Millingen bevinden zich net buiten Nijmegen, middenin de groene oase van de Gelderse Poort. Bovendien liggen interessante Duitse steden als Kleef en Emmerich vlakbij. Bekijk meteen de top aanbiedingen voor Millingen aan de Rijn hotels op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen bij hotels in Millingen aan de Rijn

Natuurliefhebbers en rustzoekers genieten volop van de natuur bij het Millingen aan de Rijn hotel bij de Millingerwaard. Vanaf het hotel in Millingen wandel je langs de uitgestrekte weilanden en ooibossen. In de omgeving zijn bevers opnieuw geïntroduceerd, maar vind je onder meer ook de bosvleermuis en de kleine weerschijnvlinder. Voor meer bijzondere planten bezoek je tijdens het overnachten in Millingen aan de Rijn de Millinger Theetuin. In deze theetuin vlakbij het hotel in Millingen centrum vind je een verscheidenheid aan exotische plantensoorten, zoals bananen, vijgen en palmen.

Actief op de Pieterpadroute bij hotels Millingen centrum

Sportieve vakantiegangers trekken tijdens het overnachten bij Millingen aan den Rijn hun wandelschoenen om de beroemde etappe van het Pieterpad te lopen. Deze route loopt van Pieterburen in het noorden van Groningen tot de Sint-Pietersberg in het zuiden van Limburg. Onderweg kom je langs allerlei verschillende landschappen, zoals het Rijndal en de heuvels bij Groesbeek en Beek.

Nijmegen en Kleef bezoeken bij hotels in Millingen aan de Rijn

Op slechts vijftien kilometer afstand van het hotel bij Millingen aan de Rijn ligt Nijmegen. Dit is de oudste stad van ons land, waar zelfs de Romeinen al gevestigd waren. Bezoek onder meer het Museum Het Valkhof, het Nationaal Fietsmuseum Velorama of Stadsbrouwerij De Hemel. Verder vind je in het stadscentrum trendy winkels en sfeervolle terrassen om heerlijk te ontspannen. Ook de Duitse stad Kleef ligt vlakbij het hotel in Millingen. Struin hier over de grootste autovrije winkelstraat de Grosse Strasse, bezoek de Domkerk of ga naar het kasteel Schwanenburg. Neem direct een kijkje bij ons aanbod aan scherpe hotels in Millingen aan de Rijn op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Millingen aan de Rijn boeken?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Millingen aan de Rijn te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro