Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige stedentrip Ruhrgebied in hotels Moers

Zin in een comfortabel verblijf in een verrassende stad net over de grens in Duitsland? De hotels in Moers liggen in het Ruhrgebied en zijn een prima startpunt voor een bezoek aan Duisburg, Essen en Düsseldorf. Lees verder

Hotels in Moers met cultuur en industrie

Vanuit de hotels in Moers ontdek je de Halde Rheinpreußen, een steenberg in de stad met een toren die gebouwd is in de vorm van een mijnwerkerslamp. Deze bezienswaardigheid is onderdeel van de zogeheten Route der Industriekultur, die je meeneemt langs industriële attracties in het Ruhrgebied. Ook in Duisburg en Essen, twee steden vlakbij Moers, vind je bezienswaardigheden die onderdeel zijn van deze cultuurroute. Bijvoorbeeld de Innenhafen, het Landschaftspark rond de ruïne van een hoogovencomplex en het maritiem museum in Duisburg. In de stad bewonder je ook historische bouwwerken, zoals de gotische Salvatorkerk. De kolenmijn- en het industriecomplex Zeche Zollverein in Essen behoren ook tot de Route der Industriekultur. Verder bezoek je in Essen Museum Folkwang voor moderne kunst. Overnacht je rond kerst in Moers, sla dan zeker de feestelijke kerstmarkten van Duisburg en Essen niet over. De kinderen vermaken zich vlakbij Moers met spectaculaire attracties in Movie Park Germany.

Hotel in Moers aanbieding met uitstapje naar Düsseldorf

De hotels in Moers zijn een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan Düsseldorf. De Altstadt is rijk aan monumentale panden, zoals de Sint-Lambertuskerk met zijn opvallend gedraaide torenspits en het 16e-eeuwse stadhuis. In de Japanse wijk wandel je door een Japanse tuin en neem je een kijkje bij de traditionele tempel van het EKŌ-Haus. Liefhebbers van moderne kunst bekijken werken van Mondriaan en Picasso in het K20 Museum en bewonderen de fascinerende architectuur in de Medienhafen. Na een middagje winkelen aan de Königsallee plof je neer op een gezellig terras aan de Rijn.

Hotels Moers: bekijk het aanbod

Op zoek naar een hotel in Moers aanbieding? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een weekendje weg. Al meer dan 5 miljoen boekers genoten zo voordelig van hun favoriete bestemming. Boek vandaag nog een hotel in Moers en geniet binnenkort van een afwisselende vakantie in Noordrijn-Westfalen.

Waarom een hotel in Moers boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro