Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Montfoort: unieke deals

Wil jij goedkope hotels in Montfoort vinden voor een vakantie of weekendje weg? Doorzoek dan het aanbod van Hotels.nl! Montfoort is een ontzettend leuke bestemming als je er even tussenuit wilt in eigen land. Dit oude stadje in het Groene Hart nabij Utrecht heeft een prachtig historisch centrum met een kasteel en in de omgeving kun je bijvoorbeeld heerlijk fietsen. Lees verder

Tips voor weekendje weg en hotels in Montfoort

In en rondom Montfoort is van alles te beleven. Met onze tips maak je er een mooi uitje van. Zo is een rondleiding door Molen De Valk een echte aanrader. De molenaars vertellen je alles over de werking en historie van de molen. Ook een stadswandeling langs de vele historische gebouwen, zoals het oude stadhuis en de Johannes de Doperkerk, in het centrum is de moeite waard. Aansluitend kun je er lekker winkelen en uitrusten op een terrasje. Natuurliefhebbers zullen genieten van een wandeling door natuurgebied Willeskop. Dit bestaat uit grasland, moeras en water. Er leven en broeden een groot aantal vogelsoorten, zoals kieviten, grutto’s en visdieven. Heb je na je avonturen een fijne hotelkamer nodig? Bekijk onze actuele aanbiedingen voor hotels bij Montfoort.

Ontspannen en overnachten in Montfoort

Nabij Montfoort ligt het schitterende Landgoed Linschoten. Hier vind je een fraai huis, een parkbos, landerijen en een aantal authentieke boerderijen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes over het landgoed mogelijk. Ook varen op de Hollandse IJssel, die door Montfoort stroomt, is een goede optie om te ontspannen. Als je meerdere hotelovernachtingen boekt, geef je jezelf de gelegenheid nog meer te zien en te doen in de omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkennen van leuke plaatsen, zoals Woerden, IJsselstein en Oudewater. Ook een dagje Utrecht valt perfect met je verblijf te combineren.

Overnachten in Montfoort? Check onze lage prijzen!

Goedkope deals voor overnachtingen in hotels bij Montfoort boek je eenvoudig en snel bij Hotels.nl. In ons aanbod zitten onder meer unieke arrangementen met of zonder ontbijt en diner bij comfortabele hotels in Montfoort. Kom dus gauw eens relaxen en overnachten in Montfoort!

Waarom een hotel in Montfoort boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Montfoort te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro