Menu

9 accomodaties in Montfoort

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Montfoort, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Montfoort in Montfoort Hotel
Afstand: 355 meter9.1
Hotel Montfoort
Hoogstraat 29, Montfoort

Monumentaal, rookvrij hotel, centraal gelegen met gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid. Direct aan wandel-, vaar-, en fietsroutes.

Broeck Oudewater in Oudewater Hotel
Afstand: 5,6 km9.3
Broeck Oudewater
Broeckerstraat 20, Oudewater

Grand Café en Hotel Broeck in Oudewater, voor rijke culinaire ervaringen, verscheidenheid in dieetopties en ontspannende borrels in sfeervolle omgeving.

Bed & breakfast het Heksennest in Oudewater Bed and Breakfast
Afstand: 5,4 km10
Bed & breakfast het Heksennest
Kapellestraat 34, Oudewater

Heksennest B&B in Oudewater: Comfort in historisch centrum. Ruime kamers, privé badkamer, nabij Heksenwaag, Touwmuseum en Gouda's kaasmarkt.

Hoengaerde groepsaccomodatie in Oudewater Vakantiehuis
Afstand: 6,2 km9.1
Hoengaerde groepsaccomodatie
Hoenkoopse Buurtweg 15A, Oudewater

Hoengaerde: Groepsaccommodatie in 't Groene Hart, sportfaciliteiten, BBQ, nabij Oudewater, ruime parkeergelegenheid, huisdiervriendelijk en gratis WiFi.

B&B Onder den Peerenboom in Benschop Bed and Breakfast
Afstand: 4,6 km9.9
B&B Onder den Peerenboom
Benedeneind Zuidzijde 251, Benschop

Onder den Peerenboom: Luxe B&B met hot tub, wellness-ervaringen & top beoordelingen.

Leisure Landscape Rosenboom V.O.F. in Benschop Camping
Afstand: 4,6 km8.5
Leisure Landscape Rosenboom V.O.F.
Benedeneind Zuidzijde 283a, Benschop

Recreation Landscape Rosenboom: camping, kanoën, fietsen en wandelen in het groene Lopikerwaard.

Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard in Snelrewaard Camping
Afstand: 3,3 km9.1
Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard
Zuid-Linschoterzandweg 21, Snelrewaard

Oude Boomgaard: exclusief natuurkampeerterrein voor Natuurkampeerkaarthouders. Open 29 maart-1 oktober. Ideaal voor rondtrekkende tentkampeerders op de fiets.

De Kleine Stal in Snelrewaard Vakantiehuis
Afstand: 3,3 km9.5
De Kleine Stal
Zuid-Linschoterzandweg 30, Snelrewaard

De Kleine Stal: Groepsaccommodatie tot 18 pers in het Groene Hart. Rolstoelvriendelijk, gratis WiFi, TV, terras. Kanoën & fietsen in de buurt.

Bedje in de polder in Montfoort Bed and Breakfast
Afstand: 708 meter10
Bedje in de polder
Willeskop 13, Montfoort

Bedje in de Polder, Montfoort. Charmante B&B te midden van idyllische polders, met ruime kamers, gratis WiFi & parkeergelegenheid en nabije mooie fietsroutes.

Informatie over Montfoort

Montfoort is een historische stad gelegen in de provincie Utrecht, centraal Nederland. Deze stad staat bekend om haar rijke geschiedenis en erfgoed, voornamelijk gekenmerkt door indrukwekkend middeleeuws metselwerk en oude forten. Haar prominente trekpleister, Kasteel Montfoort, gebouwd in de 12e eeuw, vormt een levendige getuige van de regio\'s middeleeuwse verleden. Het pittoreske stadscentrum, met zijn kenmerkende historische huizen en charmante winkelstraten, biedt een aangename wandelervaring.

Voor de natuurliefhebbers heeft Montfoort ook iets unieks te bieden. Omgeven door groen en water, presenteert het gebied rondom Montfoort een uitgelezen kans om te genieten van het typisch Nederlandse landschap. De Hollandse IJssel galerij biedt een prachtige locatie voor boottochten en de lokale fietsroutes zijn royaal aangelegd, waardoor bezoekers de idyllische vergezichten en de lokale fauna kunnen ontdekken. Er zijn ook diverse eetgelegenheden waar bezoekers kunnen genieten van lokale delicatessen en traditionele Nederlandse gerechten.