Menu

Montigny-le-Tilleul - 4 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Residence Le Haras Sprl in Charleroi Hotel
Afstand: 2,6 km10
Residence Le Haras Sprl

**Landelies Residence**: Studio's en appartementen met privétoegang, nabij RAVeL-pad en historische Abbaye d’Aulne. Dicht bij Charleroi en Brussels-Charleroi Airport.

Gîte de la Madeleine in Montigny-le-Tilleul Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km10
Gîte de la Madeleine

Gîte de la Madeleine: Landelijke charme naast Landelies natuurreservaat en Abdij van Aulne. Perfecte ontsnapping nabij Charleroi met tuin en barbecue.

B&B Au16 in Charleroi Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km10
B&B Au16

Au 16 Chambres d'hôtes, Mont-sur-Marchienne: Rustig verblijf 5 min van winkels en 15 min van Charleroi. Eigen badkamer, TV. Optioneel bio ontbijt. Nabij station.

Thudi-Nids en bulles in Thuin Vakantiehuis
Afstand: 3,6 km9.3
Thudi-Nids en bulles

Thudi-Nids en Bulles: Geniet van glamping in transparante spherize, jacuzzi en sanitair chalet bij L'Abbaye d'Aulne, Thuin. Perfect voor een romantisch natuurverblijf.

Montigny-le-Tilleul

Montigny-le-Tilleul is een gemeente in de provincie Henegouwen, België, gelegen in de buurt van de stedelijke agglomeratie van Charleroi. De plaats staat bekend om haar rustige, groene omgeving, die een welkome ontsnapping biedt aan de nabijgelegen stedelijke drukte. Bezoekers kunnen genieten van diverse wandel- en fietsroutes die door het pittoreske landschap en nabijgelegen bossen voeren, evenals historische bezienswaardigheden zoals de Sint-Martinuskerk.

Naast haar natuurlijke schoonheid biedt Montigny-le-Tilleul ook goede voorzieningen en gemakkelijke toegang tot grotere steden, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor toeristen. De lokale gastronomie en vriendelijke gemeenschap dragen bij aan de charme van de plaats. Dankzij de nabijheid van snelwegen en openbaar vervoersknooppunten is Montigny-le-Tilleul goed bereikbaar, wat bijdraagt aan het gemak en comfort voor bezoekers.