Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Beste deals hotels Mook

Wil jij dat ook, een voordelig hotel in Mook? Begin je zoektocht dan bij Hotels.nl, want wij hebben de beste hoteldeals in ons aanbod. Boek een aantal goedkope overnachtingen bij een comfortabel hotel in Mook of kies een uniek arrangement met fietshuur uit. Wie Mook zegt, zegt Mookerheide. Dit prachtige natuurgebied is dan ook een van de grootste trekpleisters in de omgeving van Mook. Er zijn echter nog veel meer recreatiemogelijkheden in de omliggende regio. Lees verder

Doen en zien rondom je hotel in Mook

Als je van wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten houdt, zul je veel plezier beleven tijdens een verblijf in Mook. Het Limburgse dorpje is omgeven door een schitterend heuvelachtig landschap met bossen, heide, rivieren en meertjes. Maak om te beginnen een wandeling over de Mookerheide en geniet van het uitzicht op de Maas en Cuijk. Voor een volgende wandeltocht raden we je de St. Jansberg bij Plasmolen aan. In dit mooie bosrijke gebied kom je onder meer langs een oude watermolen en de restanten van een Romeinse villa. Deze resten liggen ondergronds. De plek is boven de grond zichtbaar gemaakt met een buizenframe en in het Museum Het Petershuis in Gennep zijn de archeologische vondsten uit het gebied te bewonderen.

Weekendje weg met hotel bij Mook en Nijmegen

Dankzij de schitterende natuur en de vele toeristische mogelijkheden is Mook perfect voor een vakantie of weekendje weg in eigen land. Wil je in de buurt van Mook een dagje op, in of aan het water vertoeven? Dan moet je bij de Mookerplas en de Kraaijenbergse Plassen zijn. Heb je zin in een dagje wellness? In de omgeving vind je Thermen Berendonck en het Sanadome. Mook ligt overigens in het Rijk van Nijmegen, dus als je wilt ben je zo in de stad voor een dagje shoppen.

Goedkoop overnachten in Mook

Sta jij te popelen om met een klein budget te overnachten in Mook? Maak dan je keuze uit de unieke aanbiedingen van Hotels.nl! Check hierbij ook onze actuele Van der Valk deals voor een laag geprijsd verblijf nabij Mook.

Waarom een hotel in Mook boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro