Menu

7 accomodaties in Neerpelt

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Neerpelt, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Vakantiehuis De Zandberg in Neerpelt Vakantiehuis
Afstand: 921 meter9.3
Vakantiehuis De Zandberg
Rallylaan 2, Neerpelt

Vakantiehuis De Zandberg: gerenoveerde villa in de Kempen met ruime tuin, terras, barbecue, op korte afstand van Neerpelt. Ideaal voor families.

Pelterheggen, luxe vakantiewoning in Neerpelt Vakantiehuis
Afstand: 1,5 km9.7
Pelterheggen, luxe vakantiewoning
Broeseinderdijk 112, Neerpelt

Vakantiewoning Pelterheggen: Luxe verblijf voor 8, gelegen in Limburg. Perfect voor gezinnen met speelzaal, waterbed, terras en nabij Bosland en De Groote Heide.

Oostappen Vakantiepark Parelstrand NV in Lommel Camping
Afstand: 4,1 km6.9
Oostappen Vakantiepark Parelstrand NV
Luikersteenweg 313, Lommel

Park Parelstrand, Lommel: te midden van bossen en waterpartijen, met kampeerplekken, luxe lodges, activiteiten en nabij culturele bezienswaardigheden.

B&B La Rose in Overpelt Bed and Breakfast
Afstand: 1,6 km9.7
B&B La Rose
Zavelstraat 20, Overpelt

La Rose Bed & Breakfast: Comfortabele kamers met moderne faciliteiten, nabij fietsroutes, gratis parkeren, en heerlijk ontbijt in Belgisch Limburg.

Campinor in Neerpelt Appartementen complex
Afstand: 455 meter8.7
Campinor
Heerstraat 54, Neerpelt

Huis Campinor: Luxe vakantiewoningen in hartje Neerpelt. Volledig ingericht, gratis WiFi, privéparkeerplaats. Tuin met barbecue. Dichtbij winkels en treinstation.

De Brugdraaier - Holidayhome in Pelt Vakantiehuis
Afstand: 448 meter8.9
De Brugdraaier - Holidayhome
Jaak Tassetstraat 54, Pelt

De Brugdraaier: Stijlvol ingericht vakantiehuis voor 8. Luxe kamers, moderne keuken, en perfect gelegen nabij Neerpelt centrum en pittoresk kanaal.

Passantenhaven Welvaart en camperplaatsen in Pelt Camping
Afstand: 504 meter8.9
Passantenhaven Welvaart en camperplaatsen
Jaak Tassetstraat , Pelt

Passantenhaven Welvaart: 12 jachtplaatsen en 8 mobilhomes. Aan het Kanaal Bocholt-Herentals, dichtbij Neerpelt centrum. Met petanqueterreinen en drinkwaterpunten.

Informatie over Neerpelt

Neerpelt, gelegen in de provincie Limburg in België, staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed en natuurlijke schoonheid. De plaats is omgeven door uitgestrekte bossen en natuurgebieden, waaronder het bekende wandel- en fietsgebied \'De Grote Heide\'. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers, dankzij de vele goed aangegeven paden en routes. Neerpelt organiseert jaarlijks het Europees Muziekfestival voor de Jeugd, dat jonge muzikanten uit heel Europa aantrekt en de plaats een levendige sfeer geeft.

Het stedelijke centrum van Neerpelt biedt een mix van historische en moderne architectuur met diverse winkels, restaurants en cafés. Bezoekers kunnen genieten van lokale specialiteiten terwijl ze de charmante omgeving verkennen. De nabijheid van het Kanaal Bocholt-Herentals biedt mogelijkheden voor watersport en recreatie. Neerpelt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een uitstekende infrastructuur, wat bijdraagt aan zijn populariteit als toeristische bestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse bezoekers.