Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige hotels Ameland Nes

Kijk jij uit naar een voordelig verblijf in één van de hotels in Nes op Ameland? Kies dan voor een hotel Ameland Nes aanbieding van Hotels.nl! Zo bespaar je vele euro’s op je vakantie of een weekendje weg aan of nabij de kust van Nederland. In Nes kom je met veerboot aan als je naar Ameland vaart. Het centrum van dit dorpje heeft aan aantal leuke winkels, gezellige horecagelegenheden en sfeervolle terrasjes. Op het eiland maak je prachtige wandelingen en fietstochten door de natuur. Langs de fraaie stranden kom je helemaal tot rust. Lees verder

Hotels Nes: ontspannen op een Waddeneiland

Op Nes moet je zijn voor de nodige ontspanning. Verken bijvoorbeeld al wandelend het dorpje en de directe omgeving. Markante gebouwen in Nes zijn de dorpstoren en de molen De Phenix. Deze laatse is een koren- en oliemolen die open is voor bezichtiging. In het ondergrondse bezoekerscentrum is te zien hoe olie slaan uit koolzaad in zijn werk gaat. Verder staan er aantal authentieke commandeurshuisjes in het dorp. Nabij Nes ligt één van de hoogste duinen van het Waddeneiland: de Kaapsduun. Hier staat een oud baken, dat vroeger diende als uitkijkpost en seinpost voor de scheepvaart. Je hebt er een prachtig uitzicht over de bossen, de duinen, het strand en de Waddenzee.

Tips voor uitstapjes rondom hotels in Nes

Tijdens je verblijf op Ameland moet je er zeker op uit gaan. Er is hier namelijk veel om van te genieten. Om te beginnen raden we je een strandwandeling aan. Lekker luieren op een handdoek of een matje kan natuurlijk ook! Andere mogelijkheden zijn onder meer paardrijden, strandzeilen en kitesurfen. Of wat dacht je van een boottochtje waarbij je zeehonden spot?

Nieuwe hotel Ameland Nes aanbieding

Bekijk nu onze nieuwste aanbiedingen voor een comfortabel verblijf in één van de gastvrije hotels van Nes. Ga voor een uniek arrangement bij een hotel op Ameland om Nes te leren kennen en volop te genieten. Onze arrangementen bestaan uit allerlei handige extra’s, zoals ontbijt en diner. Doorzoek het aanbod, vind een speciale deal en boek direct.

Waarom een hotel in Nes boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Nes te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro