Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Nieuwegein. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Op vakantie in de kleinste provincie van Nederland? Verblijf dan in de provincie Utrecht in een van de hotels in Nieuwegein van Hotels.nl. In deze streek vind je zowel prachtige natuurgebieden als de bruisende studentenstad Utrecht. Laat je meteen inspireren door wat de regio te bieden heeft en bekijk onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl!Lees verder

De natuur in bij het goedkope hotel Nieuwegein

Overnachten in Nieuwegein is de perfecte plek om de natuur in te trekken. Haal je stevige wandelschoenen erbij of stap op de fiets en maak vanaf het goedkope hotel in Nieuwegein een tocht over de Utrechtse Heuvelrug. In dit natuurgebied wisselt het landschap af van zandverstuivingen, bossen, heidevelden en een rivier. Onderweg kom je bovendien allerlei kastelen, musea en dorpjes tegen, zoals Baarn, Soest, Veenendaal, Zeist en Woudenberg. Of stop langs het water om naar de voorbij varende boten te kijken. Meer genieten aan het water? Maak dan tijdens het overnachten in Nieuwegein een uitstapje naar het Veluwemeer, Gooimeer of de Hollandse Waterlinie.

De levendige stad Utrecht ontdekken bij goedkoop overnachten in Nieuwegein

Vlakbij Nieuwegein ligt Utrecht, de vierde stad van ons land. Deze studentenstad bruist met sfeervolle pleinen en grachten boordevol gezellige boetieks en restaurants. Wellicht de beroemdste trekpleister van de stad is de Dom van Utrecht. Beklim maar liefst 465 treden en geniet op 112 meter hoogte van een waanzinnig uitzicht over de stad en omgeving. Daarnaast is een bezoek aan het Postkantoor van Utrecht, het Rietveld Schröderhuis en het Centraal Museum een must. Wanneer je een hotel in Nieuwegein met kleine kinderen reserveert, is een uitstapje naar het Nijntje Museum of het Spoorwegmuseum een aanrader.

Goedkoop overnachten Nieuwegein voor jong en oud

Altijd al oog in oog met een gigantische reuzenpanda willen staan? Bezoek dan vanaf de hotels in Nieuwegein het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. In totaal zijn er meer dan 440 diersoorten te bewonderen in het dierenpark. Of bezoek Dierenpark Amersfoort om stokstaartjes, prairiehonden en stekelvarkens te bekijken. Meteen een hotel in Nieuwegein reserveren? Neem dan gelijk een kijkje bij de hotelaanbiedingen voor Nieuwegein op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Nieuwegein boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Nieuwegein te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro