Menu

3 accomodaties in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Nieuwerkerk in Nieuwerkerk Hotel
Afstand: 464 meter8.5
Van der Valk Hotel Nieuwerkerk
Parallelweg Zuid 185, Nieuwerkerk

Luxe kamers met plasma tv, restaurant met uitzicht op tuin, dichtbij Rotterdam en Gouda, gratis wellness en fitness.

Gastenboerderij De Appelgaard v.o.f. in Gouderak Bed and Breakfast
Afstand: 2,9 km9.5
Gastenboerderij De Appelgaard v.o.f.
Kattendijk 139, Gouderak

De Appelgaard: tussen Gouda & Rotterdam, vergaderruimte met WiFi, LCD & duurzame energie. Plus boerderijdieren!

Vakantiehuis 269A in Nieuwerkerk aan den IJssel Vakantiehuis
Afstand: 2,1 km9.1
Vakantiehuis 269A
Klein Hitland 10, Nieuwerkerk aan den IJssel

Parc de IJsselhoeve: zwembad, WiFi, dichtbij Rotterdam en Gouda, huisdiervriendelijke faciliteiten.

Informatie over Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, in de provincie Zuid-Holland, is een pittoreske plaats in Nederland die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en historische charme. Gelegen aan de oevers van de IJssel, is deze gemeenschap omringd door vele waterwegen, weilanden en boomgaarden, welke een serene en rustige omgeving vormen. Als onderdeel van de gemeente Zuidplas, speelt Nieuwerkerk een belangrijke rol in de regionale landbouw, met veel boerderijen en lokale markten die verse producten aanbieden.

Binnen Nieuwerkerk aan den IJssel, vindt men een aantrekkelijke mix van oude en nieuwe architectuur. De Willibrordkerk, een belangrijk historisch monument dat dateert uit de 19e eeuw, toont de rijke geschiedenis van de plaats. Tegelijkertijd zijn er diverse moderne faciliteiten zoals het winkelcentrum Reigerhof en verschillende recreatieve voorzieningen zoals park Hitland, een geweldige plek voor outdoor activiteiten, en de fietsroute langs de IJssel, die prachtige panorama\'s biedt. Het dorp biedt ook een breed scala aan gastronomische ervaringen in de vele restaurants en cafés.