Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Nieuwersluis. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Overnachten midden in het groen, maar vlakbij grote steden als Amsterdam en Utrecht? De hotels in Nieuwersluis vormen de perfecte uitvalsbasis om zowel wandelingen te maken in de natuur als het bruisende stadsleven te verkennen. Van varen op de Loosdrechtse of Vinkeveense plassen tot het bijwonen van de bloemenveiling in Aalsmeer, je beleeft een veelzijdige reis bij het Nieuwersluis hotel. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen op Hotels.nl voor een voordelige overnachting in Nieuwersluis. Lees verder

Geniet op het water bij Nieuwersluis hotel

Met de ligging aan de rivier de Vecht, vlakbij de Loosdrechtse en Vinkenveense plassen, voelen watersportliefhebbers zich bij het Nieuwersluis hotel als een vis in het water. Om de plassen te verkennen heb je talrijke mogelijkheden. Kanoën, roeien, zeilen, windsurfen, wakeboarden, suppen, waterfietsen of waterskiën; er is voor ieder wat wils. Of leun rustig achterover op een rondvaartboot terwijl het kenmerkende Hollandse landschap aan je voorbij trekt. Voor een ontspannen picknick strijk je neer bij het strand van recreatieterrein De Strook in Breukeleveen. Liever zwemmen of zelfs duiken in het water? Ga dan vanaf het Nieuwersluis hotel naar de Spiegelglas in Nederhorst den Berg.

Ontdek de wondere wereld van de bloemenveilingen bij het hotel Nieuwersluis

In de buurt van het hotel in Nieuwersluis ligt Royal FloraHolland. Bij deze bloemenveiling in Aalsmeer zie je hoe miljoenen bloemen worden verhandeld tijdens het veiling proces. Hoe eerder je op het terrein aanwezig bent, des te meer je ziet van de complete procedure rondom de veiling. Laat je bij Royal FloraHolland rondleiden door een gepassioneerde gids die alles vertelt over de grootste bloemenveiling ter wereld, of wandel zelf rond tussen de bloemen op de veiling.

Struin over de Amsterdamse grachten bij hotel Nieuwersluis

Vanaf het hotel in Nieuwersluis ben je binnen een half uur in het levendige stadscentrum van Amsterdam. De Nederlandse hoofdstad staat wereldwijd bekend om de prachtige monumentale grachtenpanden, maar ook om de vele musea, winkels en uitgaansgelegenheden. Maak een rondvaart over de grachten, stap binnen bij het Van Gogh Museum of winkel in de Kalverstraat. Reserveer direct een voordelig hotel in Nieuwersluis met de aanbiedingen van Hotels.nl!

Waarom een hotel in Nieuwersluis boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro