Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Nieuwveen? Bekijk alle deals in Zuid-Holland

Zin in een ontspannen weekend in het Groene Hart van Nederland? De hotels in Nieuwveen liggen in een waterrijke omgeving in Zuid-Holland, met volop mogelijkheden om te wandelen en varen. In mooie steden als Gouda, Leiden en Woerden geniet je van een cultureel dagje uit. Lees verder

Hotels Nieuwveen met ontspanning aan het water

De hotels in Nieuwveen zijn rustig gelegen in dit pittoreske dorp. Een comfortabele uitvalsbasis om te genieten van de natuur in de omgeving. De Langeraarse Plassen liggen naast Nieuwveen en bieden volop mogelijkheden om te varen en wandelen. Een van de wandelroutes neemt je mee langs deze laagveenplassen. Ook de Nieuwkoopse Plassen zijn een paradijs voor wandelaars en watersporters. Een mooie wandelroute is die in Lusthof de Haeck, door een bosrijk gebied met kleurrijke mossen en sprookjesachtige plassen.

Overnachten in Nieuwveen met bezoek aan leuke steden

Zin in een cultureel dagje uit wanneer je Nieuwveen in een hotel overnacht? De oude vestingstad Woerden was ooit het hoofdkwartier van de Oude Hollandse Waterlinie. Vandaag de dag zie je die geschiedenis nog duidelijk terug in de architectuur van het centrum en bij het 15e-eeuwse kasteel van Woerden. In het stadsmuseum bewonder je prachtige kunstwerken, die zich in het bijzonder hebben laten inspireren door het landschap in het Groene Hart. In Kaasstad Gouda kom je alles te weten over de beroemde Gouda Kaas, wanneer je een bezoek brengt aan de Cheese Experience. Maar de stad is meer dan alleen kaas. In het centrum op de Markt staat het imposante stadhuis en ook de gotische Sint-Janskerk met zijn gebrandschilderde ramen valt op. In Leiden maak je een rondvaart door de stad en bezoek je de burcht van Leiden, een van de oudste van Nederland. Ook het Rijksmuseum van Oudheden, Naturalis en Hortus botanicus zijn een bezoek moeite waard.

Hotels Nieuwveen: bekijk het aanbod

Zoek je in Nieuwveen een hotel? Hotels.nl heeft een ruime keus aan hotelaanbiedingen in Zuid-Holland. Ideaal voor een welverdiende vakantie in eigen land. Daarnaast profiteer je van scherpe deals elders in Nederland en over de grens. Boek direct; al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor.

Waarom een hotel in Nieuwveen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro