Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Niftrik. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Er even heerlijk tussenuit middenin de natuur, maar toch vlakbij Nijmegen? Met de hotels in Nifrik kom je volledig tot in de natuur, maar liggen bruisende steden en dorpen om de hoek. Vanwege de ligging bij de Duitse grens, maak je zelfs eenvoudig een uitstapje naar Kleef, Duisberg of Düsseldorf. Laat je meteen inspireren door onze Niftrik hotels op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen in de natuur bij Niftrik hotel

Wandelen door uitgestrekte bossen, ontspannen bij een stil vennetje of uitkijken over de paarse heidevelden. De schoonheid van de natuur rondom het Nifrik hotel blijft je verbazen. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak kennis met de omgeving van het Niftrik hotel. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Ooijpolder, waar je allerlei bijzondere dieren aantreft. Zo vind je hier konikpaarden, bevers, Gallowayrunderen en de kleine karekiet. Bij de Mookerheide wandel je in een schitterend natuurgebied langs het gelijknamige jachtslot. Om een kleine klim te maken, wandel je naar de Duivelsberg van 76 meter hoogte. Gedurende de wandeling kom je langs polders, bossen en rivieren.

Ontdek Nijmegen, de oudste stad van Nederland

Op kleine afstand van het hotel in Niftrik ligt Nijmegen. Deze levendige stad bruist van de winkelstraten en gezellige restaurants. Wandel langs het Kronenburgerpark, bezoek het stadhuis bij de Grote Markt of wandel langs de restaurants op de Waalkade. In de Broerstraat vind je alle bekende modeketens, in de Lange Hezelstraat kom je lokale winkels tegen, terwijl je in de Marikenstraat boetieks op twee verdiepingen vindt. Bovendien zijn in de stad talrijke musea aanwezig. Breng vanaf het Niftrik hotel bijvoorbeeld een bezoek aan Museum het Valkhof, waar de Romeinse overblijfselen van de stad te vinden zijn. Of ervaar in MuZIEum hoe het is om blind te zijn. In het Afrika Museum kom je alles te weten over de Afrikaanse cultuur en architectuur.

Over de Duitse grens vanaf hotel bij Niftrik

Vanaf de hotels in Niftrik ben je binnen een mum van tijd in Duitsland. Bezoek bijvoorbeeld de pittoreske stad Kleef. Hier vind je het fraaie kasteel Schwanenburg en de Kleefse tuinen. Ook zijn er allerlei gezellige winkelstraten en pleinen om te ontspannen. Boek direct je favoriete hotel in Niftrik bij Hotels.nl!

Waarom een hotel in Niftrik boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro