Menu

4 accomodaties in Nijvel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Nijvel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hôtel Restaurant La Ferme de Grambais in Nivelles Hotel
Afstand: 3,3 km8.5
Hôtel Restaurant La Ferme de Grambais
Chaussee de Braine le Comte 102, Nivelles

La Ferme de Grambais: Tweesterrenhotel in Nivelles met modern comfort, innovatief Frans restaurant en prachtige zaal voor diverse bijeenkomsten.

Hôtel ibis Styles Nivelles in Nivelles Hotel
Afstand: 2,4 km8.7
Hôtel ibis Styles Nivelles
Avenue Paul Henry Spaak 3, Nivelles

Ibis Styles Nivelles: Design economy hotel met ruime kamers, uitgebreid ontbijtbuffet, dicht bij Nivelles Centrum en iconische bezienswaardigheden zoals Collegiale Sint-Gertrudiskerk.

HDC Nivelles Grand-Place in Nivelles Hotel
Afstand: 115 meter7.5
HDC Nivelles Grand-Place
Rue des Vieilles Prisons 1, Nivelles

HDC Nivelles Grand Place: In het hart van Nivelles, gemakkelijke toegang tot restaurants en winkels. Moderne kamers, airco, gratis Wi-Fi, op loopafstand van station.

Le Mont Saint Roch Maison d'Hôtes in Nivelles Bed and Breakfast
Afstand: 732 meter9.1
Le Mont Saint Roch Maison d'Hôtes
Rue du Mont Saint-Roch 34, Nivelles

Le Mont Saint Roch, B&B in Nivelles: Volwassenen, tuin, lounge. Genvalmeer op 26 km. Kamers met WiFi, flatscreen-tv's, en koffiezetapparaat. Gratis parkeren.

Informatie over Nijvel

Nijvel, gelegen in de provincie Waals-Brabant, is een stad met een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. De stad is voornamelijk bekend om de Sint-Gertrudiskerk, een indrukwekkend romaans bouwwerk uit de 11e eeuw, die een belangrijke toeristische trekpleister vormt. De historische charme van de stad wordt verder versterkt door de pittoreske straatjes, traditionele huizen en goed bewaarde stadswallen die bezoekers een gevoel van tijdloosheid bieden.

Naast zijn historisch belang biedt Nijvel ook moderne faciliteiten en recreatieve mogelijkheden. De stad heeft diverse winkels, restaurants en accommodaties, waardoor het een aangename bestemming is voor zowel korte bezoeken als langere verblijven. Bovendien zijn er geregeld lokale evenementen en markten die een authentiek inzicht bieden in de lokale cultuur en tradities. De locatie van Nijvel, dicht bij de E19 snelweg, maakt het daarnaast goed bereikbaar vanuit zowel Brussel als andere grote Belgische steden.