Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Ninove. Bekijk onze unieke aanbiedingen - hotels.nl

Een gezellig weekendje beleven bij onze gastvrije zuiderburen? Met de hotels in Ninove Belgie verblijf je in de warme stad aan de Dender, vlakbij bruisende steden als Gent en Brussel. Je combineert hier de rust van de natuur met het gezellige stadsleven. Bekijk meteen ons aanbod aan hotels op Hotels.nl om te overnachten in Ninove! Lees verder

Wandelen in het bos tijdens overnachten in Ninove

De omgeving van de hotels in Ninove Belgie leent zich uitstekend voor fraaie wandelingen in de natuur. Maak vanaf het hotel bij Ninove een uitstapje naar het Neigembos. Terwijl de blaadjes onder je schoenen kraken, wandel je door het bijna tweeduizend jaar oude bos. In het voorjaar geniet je hier van een magisch paarsblauw bloementapijt als de boshyacinten in bloei staan. Bovendien raden we de 'Nutteloze Bordjes-wandeling' aan. In Ninove bevinden zich op allerlei plekken bordjes die op het eerste gezicht officieel lijken. Als je echter aandachtiger leest, vind je allerlei humoristische woordspelingen en nonsens erop terug. Niet alleen tovert de route een glimlach op je gezicht, ook kom je langs allerlei bezienswaardigheden van de stad.

Wereldstad Brussel vlakbij hotels Ninove

Tijdens het overnachten in Ninove bevind je je op een steenworp afstand van de Europese hoofdstad Brussel. Wandel over de Grote Markt met het prachtige stadhuis en schitterende monumentale panden met gevels uit de zeventiende eeuw. Bij de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen is het vier seizoenen lang aangenaam vertoeven. Deze winkelstraten behoren tot een van de eerste overdekte winkelgebieden van Europa. Maak bovendien een uitstapje naar Manneken Pis en het Atomium. Kunst- en cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij de vele musea in de stad. Bezoek bijvoorbeeld de Kunstberg met het KBR museum, het BELvue Museum en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten.

De bourgondische stad Gent bij overnachten Ninove

De hotels in Ninove Belgie liggen vlakbij de levendige stad Gent. Struin door de schilderachtige stad over de Korenlei en Graslei, betreed de Sint-Baafskathedraal en de Sint-Niklaaskerk of maak een rondvaart over de rivier de Leie. Geen last van hoogtevrees? Beklim dan de Belforttoren van maar liefst 95 meter hoog. Boek direct je favoriete hotel in Ninove op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Ninove boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro