Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ontdek voordelig het beste van Drenthe in hotels in Nooitgedacht

Zin in een weekend vol natuurschoon en cultuurschatten? Vanuit onze voordelige hotels in Nooitgedacht ontdek je het rustgevende Drenthe met zijn nationale parken, prachtige steden en tal van andere hoogtepunten! Lees verder

Hotel Nooitgedacht met ruimte voor de afwisselende Drentse natuur

Vanuit een hotel in Nooitgedacht maak je kennis met de mooie natuur van Drenthe. Drenthe is een van de groenste provincies van Nederland, met ruim 5.000 kilometer aan wandelroutes. Een aantal daarvan lopen door Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Vanuit het bezoekerscentrum in Ruinen, vlakbij Nooitgedacht, starten een aantal mooie wandelingen. Een ander uniek natuurgebied vlakbij Nooitgedacht is Geopark De Hondsrug. Dit beschermde gebied omvat de Hondsrug, een landschap van ruggen en dalen die zo'n 150.000 jaar geleden in de ijstijd zijn ontstaan. Het Hondsrugpad is een van de bekendste wandelroutes. Altijd al op hoogte tussen de bomen willen wandelen? Volg dan het Boomkroonpad in Drouwen.

Overnachten in Nooitgedacht: speuren naar hunebedden

Overnachten in Nooitgedacht is een aanrader voor cultuurliefhebbers. Die komen alles te weten over de geschiedenis van Drenthe tijdens een bezoek aan Assen. In het Drents Museum staat de prehistorie van Drenthe centraal. Pronkstuk is de Kano van Pesse, ook wel de oudste boot ter wereld. Een bezoek aan dit museum sluit goed aan op een uitstapje naar het Hunebedcentrum in Borger, waar je alles leert over het leven van de bouwers van de hunebedden. Hier bevindt zich ook het grootste hunebed van Nederland. Langs de Hunebed Highway, de N34, zie je meer hunebedden. Zin in luchtiger vermaak? Neem dan een kijkje op het racecircuit van Assen. Verblijf je met jonge kinderen in een hotel in Nooitgedacht? Verras ze met een dagje Attractiepark Drouwenerzand, met tal van leuke attracties voor een vriendelijke entreeprijs.

Voordelig in Nooitgedacht overnachten: bekijk alle deals

Zoek je in Nooitgedacht een hotel? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een verblijf in het rustgevende Drenthe. In Nooitgedacht en tal van andere dorpen en steden in deze provincie. Daarnaast vind je op de website tal van andere aanbiedingen in binnen- en buitenland. Boek direct!

Waarom een hotel in Nooitgedacht boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro