Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten in de Zuid-Limburgse heuvels in hotels Noorbeek

Ben je een levensgenieter en heb je zin in een bourgondisch weekendje weg? De hotels in Noorbeek hebben een fraaie ligging tussen de glooiende heuvels van Zuid-Limburg, waar je geniet van de prachtige natuur en vooral gezelligheid op de grens tussen Nederland en België. Lees verder

Overnachten in Noorbeek met ontspanning in de Limburgse heuvels

Natuurliefhebbers zitten goed in een hotel in Noorbeek in Limburg. Het dorp is prachtig gelegen in het Noordal, dat wordt omringd door een schilderachtig heuvellandschap. Door het gebied lopen meerdere wandelroutes. Een daarvan is een 10 kilometer lange route door het Noordal, die ook de grens oversteekt naar België waar je wandelt door de Voerstreek. Terug in Nederland wandel je onder meer naar het fotogenieke kasteel van Mheer, dat oorspronkelijk uit de 14e eeuw stamt. In de omgeving van Noorbeek valt ook op cultureel vlak genoeg te ontdekken. Indrukwekkend is de Amerikaanse begraafplaats in Margraten ter nagedachtenis aan de Amerikaanse soldaten die in het gebied sneuvelden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Hotels in Noorbeek voor stedentrip Maastricht

Overnachten in Noorbeek is een aanrader als je zin hebt in een stedentrip naar Maastricht. De Limburgs provinciehoofdstad heeft een sfeervolle binnenstad vol gezellige pleinen, waaronder het Vrijthof en Onze Lieve Vrouweplein. Een van de belangrijkste monumenten in de 13e-eeuwse Helpoort, ook wel de oudste poort van Nederland. Aan het Vrijthof bezoek je de imposante Sint-Servaasbasiliek, die opvalt door zijn romaanse en gotische architectuur. Op de Sint-Pietersberg ligt het gelijknamige Fort Sint Pieter uit 1701. Vandaag de dag kom je er alles te weten over de geschiedenis van het fort en de stad Maastricht. Verder neem je een kijkje in de grotten onder het fort en maak je een wandeling door de kazematten. In het Bonnefantenmuseum bewonder je kunstwerken van beroemde schilders als Rubens en Brueghel.

Hotels Noorbeek: overnachten met voordeel

Zoek je een hotel in Noorbeek in Limburg? Hotels.nl heeft leuke hotelaanbiedingen in Nederland en over de grens. Zo profiteer je van veel voordeel tijdens een heerlijk weekendje weg. Boek nu een van de hotels in Noorbeek en geniet binnenkort van een ontspannen verblijf in het zuiden van Nederland.

Waarom een hotel in Noorbeek boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Noorbeek te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro