Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Nuenen. Bekijk onze unieke aanbiedingen - Hotels.nl

Jezelf onderdompelen in de Brabantse gezelligheid? Verblijf dan in een van de hotels in Nuenen via Hotels.nl! Deze charmante hotels bieden comfortabele en luxueuze hotelkamers om ontspannen te overnachten in Nuenen. Bovendien ligt de bruisende stad Eindhoven om de hoek. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen op Hotels.nl voor jouw volgende reis! Lees verder

Stap in de wereld van Van Gogh bij de hotels in Nuenen

Kunst- en cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit gedurende het overnachten bij Nuenen. Bezoek bijvoorbeeld het Van Gogh Village Museum in het dorp. Hier kom je alles te weten over de wereld van de schilder, die hier in 1883 verbleef. Ongeveer een kwart van al zijn werken heeft hij in Nuenen geschilderd. Kom alles te weten over de mens achter de schilder of wandel langs de 24 Van Gogh locaties om te zien waar hij beroemde kunstwerken heeft gecreëerd.

Bekijk exotische dieren van dichtbij tijdens overnachten in Nuenen

Vlakbij de hotels in Nuenen bevindt zich Dierenrijk. In deze dierentuin in Mierlo bewonder je bijna honderd uiteenlopende diersoorten, zoals de Afrikaanse leeuw, chimpansee, berberaap en ijsbeer. Je wandelt door het rookvrije park over sfeervolle wandelpaden langs allerlei dierenverblijven, waar je uitleg krijgt over de aanwezige dieren. De kinderen ravotten in de speeltuin, terwijl de volwassenen van een heerlijk kopje koffie in het restaurant genieten. Bij de shop neem je vervolgens een grappige souvenir mee naar huis.

Bezoek de levendige stad Eindhoven vlakbij hotels Nuenen

Op een steenworp afstand van Nuenen bevindt zich Eindhoven. Deze stad staat bekend om de innovatieve ideeën op het gebied van technologie, kennis en design. Bezoek de Dutch Design Week of het lichtkunstfestival GLOW, laat je verwonderen door de kunst in het Van Abbemuseum of kom alles te weten over geschiedenis van Philips in het gelijknamige museum. Daarnaast kun je heerlijk winkelen in de binnenstad, Strijp-S, De Bergen of Woensel-West. Kun je niet wachten om zelf met deze Brabantse streek kennis te maken? Neem dan gelijk een kijkje op Hotels.nl voor ons verrassende aanbod en pak je koffer in. Alvast een fijne reis toegewenst!

Waarom een hotel in Nuenen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Nuenen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro