Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Ooij. Bekijk onze unieke aanbiedingen - hotels.nl

Samen met je partner of gezin er even tussenuit in het oosten van Nederland? Met de hotels in Ooij vlakbij Nijmegen geniet je zowel van de rust in de natuur, terwijl diverse gezellige steden in de buurt liggen. Tijdens het overnachten in Ooij bevind je je bovendien vlakbij de Duitse grens, zodat je ook gemakkelijk een dagtrip maakt naar Kleef, Düsseldorf of Duisburg. Ontdek deze boeiende regio dankzij de voordelige hotels in Ooij van Hotels.nl! Lees verder

Ontspannen in flora en fauna bij overnachten Ooij

Even dagdromen bij een stil vennetje of wandelen over de kleurrijke heidevelden. Tijdens het overnachten in Ooij ben je omringd door een groene oase vol bossen en weilanden. Maak kennis met de veelzijdige natuur in de streek tijdens een wandeling of fietstocht vanaf het Ooij hotel. Maak bijvoorbeeld een tocht door de Ooijpolder, waar je dieren spot als konikpaarden, Gallowayrunderen, bevers en de kleine karekiet. Vlakbij het hotel in Ooij ligt bovendien het jachtslot de Mookerheide met daaromheen prachtige natuur. Wie houdt van een klim, trekt naar de Duivelsberg die maar liefst 76 meter hoog is.

Overnachten in Ooij vlakbij Nijmegen

In de buurt van de Ooij hotels ligt de levendige stad Nijmegen. Deze stad was zelfs al geliefd bij de Romeinen, waardoor er diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd in Nijmegen te vinden zijn. Bezoek hiervoor Museum het Valkhof in de binnenstad, waar je ook moderne kunst bewondert. Een ander museum in de buurt van het Ooij hotel is MuZIEum. Dit museum is volledig ingericht om te ontdekken hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Een ander interessant museum in de omgeving van Ooij is het Afrika Museum, waar de Afrikaanse cultuur en architectuur wordt tentoongesteld. Shopaholics genieten volop in de binnenstad van Nijmegen. De belangrijkste winkelstraten vind je bij de Broerstraat, Lange Hezelstraat en Marikenstraat. Maak een tussenstop in het Kronenburgerpark of geniet van een hapje en een drankje aan de Waalkade.

Een dagtrip naar Duitsland bij het Ooij hotel

Vanaf Ooij is het slechts een kleine afstand naar diverse charmante dorpen en steden in Duitsland. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar Kleef, waar je wandelt langs kasteel Schwanenburg of struint in de Kleefse tuinen. Reserveer direct jouw Ooij hotel op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Ooij boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro