Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oost Vlieland. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Uitwaaien in de rustgevende natuur van de Waddeneilanden? Zodra je arriveert bij de hotels in Oost Vlieland ervaar je meteen het eilandgevoel. Vlieland staat bekend als het kleinste bewoonde eiland van de Nederlandse Waddenzee met oog voor de natuur. Geniet van een oase van rust en betoverende flora en fauna terwijl je wandelt tussen de uitgestrekte duinen. Of ga met een gids mee tijdens het wadlopen in dit bijzondere natuurgebied. Reserveer meteen een van onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl voor een Oost Vlieland hotel. Lees verder

Verken het gezellige dorp bij Oost Vlieland hotel

Vanaf het hotel met zeezicht in Oost Vlieland wandel je meteen het charmante dorp in op het eiland. In de Dorpsstraat vind je onder meer winkels, restaurants en cafés. Hier vind je streekproducten zoals vis, schaal- en schelpdieren, cranberryproducten of zeewierkaas met zeewier uit de Waddenzee. In het vlakbij gelegen Museum Tromps Huys kom je meer te weten over de historie van het eiland dankzij de tentoongestelde schilderijen, prenten, etsen en tekeningen.

Geniet van watersportactiviteiten bij hotel zeezicht Oost Vlieland

Op zoek naar een actieve vakantie bij het hotel met zeezicht in Oost Vlieland? Op het eiland zijn uiteenlopende mogelijkheden om te watersporten, zoals zeilen, kitesurfen, kajakken, suppen en zwemmen. Of je nu een beginner bent of als ervaren sporter een uitdaging zoekt, de hotels in Oost Vlieland zijn de perfecte omgeving om de zee met al haar mogelijkheden te ontdekken. Wel actief, maar liever niet in het water? Op Vlieland is een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden aanwezig. Bezoek bijvoorbeeld het natuurgebied Kroon's Polders. Deze vier polders zijn in de jaren '30 van de vorige eeuw ingedijkt en vormen een belangrijke broedplaats voor maar liefst zestig vogelsoorten, zoals lepelaars, aalscholvers en kluten.

Beklim de hoogste duintop van Vlieland

Vlakbij het Oost Vlieland hotel ligt de Vuurboetsduin. Dit is de hoogste duintop van het eiland ligt op maar liefst 45 meter hoogte. Vanaf het hoogste punt geniet je van een waanzinnig uitzicht over het eiland en de zee. Bovenop de duin ligt bovendien de authentieke vuurtoren van Vlieland. Na 51 treden kijk je uit over Vlieland, de Noordzee en de Waddenzee. Bekijk direct onze aanbiedingen op hotels.nl voor een overnachting in Oost Vlieland!

Waarom een hotel in oost Vlieland boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro