Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oosterend Terschelling. Scherpe deals - hotels.nl

Even helemaal weg in eigen land op de Waddeneilanden? Bekijk dan onze hotels in Oosterend Terschelling op Hotels.nl! Op dit Friese eiland vind je alle rust en ruimte om te wandelen, fietsen en uitwaaien in de ongerepte natuur aan het strand. Onderweg kom je charmante dorpen tegen waar je de lekkerste streekgerechten proeft. Bekijk meteen ons aanbod om te overnachten in Oosterend Terschelling op Hotels.nl! Lees verder

Genieten van de natuur bij overnachten in Oosterend Terschelling

Met maar meer dan tweehonderd kilometer aan wandelpaden en zeventig kilometer aan fietspaden biedt Terschelling alle mogelijkheden voor een prachtige tocht door de natuur. Heb je geen fiets bij je? Dan huur je eenvoudig en snel een fiets bij het hotel in Oosterend Terschelling. Hoe meer je naar het oosten trekt tijdens je tocht, des te stiller het landschap wordt. Op het uiterste puntje van Terschelling bevindt zich het Europees Natuurreservaat De Boschplaat, waar je allerlei vogels en zeehonden spot. Dit natuurgebied is in 2015 bovendien tot Dark Sky Park benoemd. Dit houdt dat hier zo weinig lichtvervuiling is, dat je 's nachts geniet van een schitterende sterrenhemel.

Een avontuurlijke vakantie bij overnachten Oosterend Terschelling

Zoek je graag het avontuur op? De stranden vlakbij de hotels in Oosterend Terschelling vormen de ideale plek voor allerlei spannende watersporten, zoals surfen, powerkiten en ribvaren. De aanwezige surfschool leert je de kneepjes van de sport onder de knie te krijgen, zodat je binnen een handomdraai op de surfplank staat. Liever op het strand sporten? Ontdek dan het blokarten op het brede zandstrand. Na een korte uitleg van de professionals zeil je met een ongekende snelheid langs de vloedlijn. Blokarten is bovendien geschikt voor alle leeftijden, waardoor je met het hele gezin actief kunt zijn.

Proef de lekkerste streekgerechten vlakbij hotels Oosterend Terschelling

Het Waddeneiland Terschelling staat bekend om zijn talrijke streekgerechten. Van het authentieke lamsvlees van het eiland tot cheesecake met lokale cranberries, de Terschellingse restaurants serveren allerlei smaakvolle lekkernijen die je zeker moet proberen op het eiland. Reserveer direct een van de scherpe deals op Hotels.nl om zelf te overnachten in Oosterend Terschelling.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro