Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oosterend Texel. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Zin om op stap te gaan naar de Waddeneilanden? Maak dan kennis met de unieke aanbiedingen voor een hotel in Oosterend Texel op Hotels.nl! Zodra de trossen losgaan van de veerboot in Den Helder, ervaar je meteen het ware vakantiegevoel. Op het grootste eiland van de Wadden, Texel, kom je in direct contact met bijzondere flora en fauna, waaronder diverse zeehonden en broedvogels. Geniet met volle teugen dankzij het assortiment aan hotels op Texel in Oosterend op Hotels.nl! Lees verder

Ontdek de natuur van de Waddeneilanden bij hotel Texel Oosterend

Natuurliefhebbers en rustzoekers weten de weg naar Texel al snel te vinden. Vanaf het hotel op Texel in Oosterend maak je namelijk schitterende wandel- en fietstochten langs de stranden, weilanden en bossen. Maak bijvoorbeeld een dagtrip langs natuurgebied De Slufter. Uniek aan dit natuurgebied is dat de Noordzee onbelemmerd door dit gebied mag stromen. Dit zorgt voor allerlei bijzondere kwelders met talrijke vogelsoorten zoals sneeuwgorzen, steltlopers, ruigpootbuizerds en slechtvalken. Verder spot je op deze plek bijzondere plantensoorten als zeekraal en lamsoor. Bij natuurgebied De Muy zie je de grootste kolonie lepelaars van Nederland, terwijl je bij Ecomare alles te weten komt over de zeedieren in de regio wonen. Daarnaast krijg je hier als bezoeker de mogelijkheid om het voeren van zeehonden en bruinvissen van dichtbij te ervaren.

Sportieve activiteiten bij hotels Oosterend Texel

Ga jij geen enkele sportieve uitdaging uit de weg? Bij de hotels op Texel Oosterend onderneem je allerlei sporten zoals kitesurfen, kanoën, paardrijden, flyboarden, golfen, varen of wadlopen. De echte waaghalzen stappen aan boord van een vliegtuig om vervolgens te gaan parachutespringen boven het eiland.

Levendige dorpen bezoeken tijdens overnachten in Oosterend Texel

Op het eiland Texel bevinden zich meerdere eilanden, zoals De Cocksdorp, De Waal, Oudeschild en Den Burg. De laatstgenoemde is het grootste dorp op het eiland, met gezellige winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. In Oudeschild vind je Museum Kaap Skil met allerlei unieke vondsten uit scheepswrakken die gevonden zijn op de bodem van de zee. Meteen zin om een hotel in Oosterend Texel te reserveren? Kijk dan bij onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Oosterend boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro