Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oostkamp. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een voordelige overnachting in de buurt van Brugge? Verblijf in een van de hotels Oostkamp via Hotels.nl! Oostkamp bevindt zich ten zuiden van Brugge, waardoor je binnen een handomdraai middenin het historische stadshart bent. Daarnaast ligt de Vlaamse kust ook vlakbij, met badplaatsen als Oostende en Blankenberge. Of ga op pad in Plopsaland in de Panne. Bekijk meteen onze aanbiedingen op de website voor een voordelig hotel in Oostkamp. Lees verder

Romantisch Brugge bezoeken vlakbij hotel Oostkamp

Vanaf het hotel bij Oostkamp is het slechts een kleine afstand naar de romantische binnenstad van Brugge. Maak een wandeling over de smalle straatjes met middeleeuwse gevels, karakteristieke pleinen en kerken als de Onze-Lieve-Vrouwekerk. In deze kerk bewonder je de Madonna van kunstenaar Michelangelo. Beklim daarnaast de 83 meter hoge Belfort toren om van een schitterend uitzicht over de stad te genieten. Brugge staat verder bekend als dé chocoladestad van België. Bij de verscheidene chocolatiers in de stad vind je onder andere het Brugsch Swaentje, wat de enige officiële praline van Brugge is. In het Chocolade museum duik je in de geschiedenis en het productieproces van de zoete lekkernij. Meer zin in friet? In Brugge bevindt zich het enige Frietmuseum van de wereld waar je uiteraard ook de echte Vlaamse friet kunt proeven.

Uitwaaien aan de kust bij Oostkamp hotels

Met maar liefst 67 kilometer aan fijn zand beleef je urenlang strandplezier aan de Vlaamse Noordzeekust. Vanuit Oostkamp is het nog geen half uur rijden naar de Belgische kust. Het brede zandstrand is in alle seizoenen een geliefd uitstapje; van zonnen in de zomer tot uitwaaien tijdens een frisse herfstdag. Je vindt aan de kust gezellige badplaatsen als Oostende, Middelkerke, Blankenberge en Knokke-Heist. Met de kusttram, wat de langste tramlijn wereldwijd is, maak je een tocht langs de verschillende badplaatsen.

Overnachten in Oostkamp voor jong en oud

Vlakbij de hotels in de buurt van Oostkamp bevinden zich diverse attracties voor alle leeftijden. Bezoek bijvoorbeeld Boudewijn Seapark vlakbij Brugge. In dit park zie je niet alleen dolfijnen- en zeeleeuwenshows, maar vind je ook een pretpark met twintig attracties, een schaatspiste en een expohal. Of bezoek Plopsaland De Panne met maar liefst vijftig attracties in tien verschillende thema's. Ook zijn hier liveshows van de unieke Studio 100 personages. Bekijk meteen onze aanbiedingen voor Oostkamp hotels op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Oostkamp boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro