Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje Zaanstreek in hotels Oostzaan

Zin in een weekendje rust midden in een oer-Hollands landschap? De hotels in Oostzaan worden omringd door mooie natuurgebieden en voor een dagje cultuur ben je zo in levendige steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Lees verder

Overnachten Oostzaan met rust in de Noord-Hollandse natuur

De hotels in Oostzaan bevinden zich in een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. Oostzaan ligt tussen twee mooie natuurgebieden: natuurgebied het Oostzanerveld aan de westkant van het dorp en recreatiegebied Het Twiske aan de oostkant. Het Oostzanerveld is een uniek veenlandschap met talloze sloten en honderden eilandjes, die je per boot of kano verkent. Het Twiske biedt volop mogelijkheden om te fietsen, wandelen, paardrijden, zwemmen en watersporten. Vanuit een hotel in Oostzaan ben je zo in Zaandam en bij de Zaanse Schans. Dit bijzondere dorp uit 1850 is rijk aan cultureel erfgoed, met monumentale molens, houten huisjes en ambachtelijke werkplaatsen. Neem een kijkje in het bakkerijmuseum of bewonder de kaas- en klompenmakers terwijl ze hun ambachten tonen.

Hotels Oostzaan met bezoek aan Amsterdam en Alkmaar

Een hotel in Oostzaan aanbieding is zeker een aanrader als je op stedentrip wilt in Noord-Holland. Je overnacht vlakbij Amsterdam en Haarlem, maar verblijft wel buiten de drukte van de stad. In de hoofdstad neem je een kijkje in een van de vele musea, waarvan het Rijksmuseum en Van Gogh Museum de bekendste zijn. Ook in het Anne Frank Huis beleef je een indrukwekkende middag. Shoppen doe je in de 9 Straatjes en op een van de vele terrassen geniet je van een drankje. In Haarlem maak je een rondvaart over het Spaarne en bewonder je kunst en cultuur in het Frans Hals Museum en Teylers Museum. In Kaasstad Alkmaar mag een bezoek aan de Kaasmarkt niet ontbreken. Verder zijn het uitgestrekte duingebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de stranden van Bloemendaal en Zandvoort goed bereikbaar.

Hotel Oostzaan aanbieding: bekijk alle deals

Wil je overnachten in Oostzaan? Hotels.nl verzorgt de leukste deals voor een zorgeloos weekendje weg. In Nederland en daarbuiten. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor dus maak nu je keus!

Waarom een hotel in Oostzaan boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro