Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zin in een voordelige zonvakantie? Boek nu een hotel op Aruba in Oranjestad!

Paradijselijke stranden, aangename temperaturen en Caribische sferen? In een hotel op Aruba in Oranjestad geniet je van een voordelige strandvakantie! Lees verder

Hotels in Oranjestad: ontdek de kleurrijke Arubaanse hoofdstad

Vanuit een hotel op Aruba in Oranjestad ontdek je de kleurrijke hoofdstad van het Antilliaanse eiland. Oranjestad heeft een prachtige Caribische architectuur, met fraaie gebouwen die zijn geschilderd in pasteltinten. De Royal Plaza Mall is een van de vele fotogenieke bouwwerken in het centrum en vormt samen met Renaissance Marketplace het winkelhart van de stad. Op cultureel vlak is Fort Zoutman een van de belangrijkste bezienswaardigheden. Dit fort uit 1798 was een militaire vesting en valt op door de bijbehorende Willem II-toren uit 1859 die geschilderd is in de kleuren blauw, rood en wit. Vandaag de dag is hier het Historisch Museum van Aruba gehuisvest. Het Museo Arqueologico Arubano mag je ook niet overslaan wanneer je in Oranjestad in een hotel overnacht. Het museum heeft van buiten een prachtige koloniale stijl met een groene en witte façade. Binnen kom je alles te weten over de geschiedenis van Aruba.

Hotels in Oranjestad: verken het eiland

Vanuit een hotel in Oranjestad maak je eenvoudig een rondreis over het eiland. Aruba is qua omvang vergelijkbaar met Texel dus je legt geen grote afstanden af. Als natuurliefhebber mag je Arikok National Park, ten zuidoosten van Oranjestad, niet overslaan. Dit beschermde natuurgebied omvat bijna 20 procent van heel Aruba en kent een enorme biodiversiteit. Het steeds veranderende landschap bestaat uit droge woestijnvlaktes en groene cactusvelden, maar ook ruige rotspartijen met pittoreske baaien en hagelwitte stranden. Ten noorden van het centrum van Oranjestad ontdek je de Butterfly Farm, met tal van bijzondere vlinders. Een hotel in Oranjestad is een aanrader wanneer je op snorkelvakantie gaat want Aruba heeft een schitterende onderwaterwereld!

Overnachten in hotel op Aruba in Oranjestad: bekijk alle deals

Wil je overnachten in een van de hotels in Oranjestad? Hotels.nl heeft de beste deals voor een vakantie op Aruba. Liever een voordelige hotelovernachting dichter bij huis? Bekijk dan onze ruime aanbod hotels in Nederland en boek vandaag nog.

Waarom een hotel in Oranjestad op Aruba boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro