Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Otterlo: voordelig op pad

Kijk jij uit naar een uitje op de Veluwe en zoek je goedkope hotels in Otterlo? Zoek en boek je verblijf dan via Hotels.nl! Wij hebben diverse leuke hotels in omgeving Otterlo in ons aanbod. Je hebt de keuze uit overnachtingen exclusief of inclusief diner en ontbijt. Bij het dorpje Otterlo ligt één van de ingangen van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op het park ligt bovendien het befaamde Kröller-Müller Museum. Dus dit is een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur én cultuur! Lees verder

Dagjes uit en overnachten in Otterlo

Als je komt overnachten in Otterlo, geef je jezelf de tijd om meerdere dagjes uit op de Veluwe te beleven. En dat is echt de moeite waard. In Nationaal Park De Hoge Veluwe zijn diverse fiets- en wandeltochten te maken door de gevarieerde bossen en langs woeste zandverstuivingen en kleurige heidevelden. Wellicht zie je herten, wilde zwijnen of andere wilde dieren. Onderweg zie je bovendien allerlei bijzondere planten. Op het park zijn daarnaast drie andere interessante publiekstrekkers te vinden. De eerste is het Museonder. Dit boeiende museum ligt onder de grond en geeft je een beeld van het leven onder het aardoppervlak. De tweede is Jachthuis Sint Hubertus. Laat je rondleiden door dit indrukwekkende buitenverblijf dat ontworpen werd door de bekende architect Hendrikus Petrus Berlage. Tot slot moet je voor prachtige kunstwerken van Van Gogh, Picasso, Monet en anderen bij het Kröller-Müller Museum zijn. Bij dit museum is ook een indrukwekkende beeldentuin.

Verblijf in hotels in Otterlo en de omgeving verkennen

Rondom de hotels van Otterlo en omgeving is nog veel meer te zien en te doen. Bewonder bijvoorbeeld in het Nederlands Tegelmuseum de grote collectie tegeltableaus en wandtegels. Het gaat om antieke en moderne exemplaren met prachtige decoraties. Verder kun je in het dorp heerlijk op een terrasje zitten en culinair genieten bij toprestaurants.

Betaalbaar hotel in omgeving Otterlo

Vind nu gauw comfortabele hotels bij Otterlo die passen in jouw budget. Doorzoek de aanbiedingen op onze website en boek direct een kamer of arrangement bij de leukste hotels in Otterlo.

Waarom een hotel in Otterlo boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro