Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oud-Turnhout. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een stijlvol hotel in Oud Turnhout in het bourgondische België? Van fietsen langs de appelboomgaarden in de Kempen tot volledig tot rust komen in een wellnesscentrum. Bij de hotels Oud Turnhout vier je vakantie op je eigen manier. Bovendien staat de regio bekend om zijn monumentale panden en pretparken als Bobbejaanland. Bekijk meteen onze unieke aanbiedingen op Hotels.nl voor een voordelige overnachting in Oud Turnhout. Lees verder

Actief in de natuur bij hotels in Oud Turnhout

De hotels bij Oud Turnhout vormen het ideale startpunt om actief te zijn in de natuur. Zo liggen de Oud Turnhout hotels vlakbij de Belgische Kempen. In dit natuurgebied ligt maar liefst 2000 kilometer aan fietspaden, waardoor je urenlang door de bossen, heidevelden en stuifzandgebieden kunt trekken. Doordat het landschap relatief vlak is, geniet zowel de beginnende fietser als de ervaren mountainbiker van een spannende tocht in de natuur. Ook voor waterpret ben je helemaal op de juiste plek in deze groene oase. Huur bijvoorbeeld een kano en maak een tocht over het water door het landschap. Liever rustig achterover leunen? Ga dan mee met een van de gezellige huifkartochten.

Het gezellige centrum van Turnhout bezoeken

De hotels in Oud Turnhout bevinden zich ten zuiden van Turnhout. Bezoek hier het schitterende Kasteel van de Hertogen van Brabant, dat uit de dertiende eeuw stamt. Of stap binnen in de Sint-Pieterskerk, waar je het prachtige interieur bewondert. Naast de rijke historie van de stad vind je talrijke gezellige winkelstraten in de stad, met zowel de grote winkelketens als trendy boetieks. Verder bezoek je in Turnhout verschillende musea, zoals het Begijnhofmuseum, Taxandriamuseum of het Nationaal Museum van de Speelkaart.

Oog in oog met een olifant in de dierentuin bij hotels Oud Turnhout

Vlakbij de hotels in Oud Turnhout ligt Pakawi Park (voorheen de Olmense Zoo). Dit dierenpark in de Kempen herbergt ongeveer 900 dieren van 200 verschillende diersoorten. Wandel samen met je gezin door het park en zie olifanten, tijgers, jachtluipaarden en stokstaartjes van dichtbij. Neem direct een kijkje bij onze aanbiedingen op Hotels.nl voor een voordelige overnachting in Oud Turnhout!

Waarom een hotel in Oud Turnhout boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro