Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Oudenbosch: voordelig verblijf

Zoek jij een unieke bestemming en wil je voordelig overnachten in een hotel in Oudenbosch? Kijk dan eens naar alle aanbiedingen van Hotels.nl! Bij ons vind je vliegensvlug de beste hoteldeals en leukste arrangementen. Het dorp Oudenbosch zal je verrassen, want er staat een imposante basiliek. Je zult je zowaar in Rome wanen! Liefhebbers van cultuur kunnen hier echt hun hart ophalen. Ook voor fietsers is er bij Oudenbosch veel om van te genieten. Lees verder

Uniek uitje in Noord-Brabant vanuit hotels Oudenbosch

De Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara is zondermeer de grootste trekpleister van Oudenbosch. Het is een geschaalde kopie van de Sint Pieter in Vaticaanstad. Bewonder de prachtige architectuur en de fraaie decoraties. Beklim de wenteltrap naar de enorme koepel om het indrukwekkende schilderwerk van dichterbij te zien. In de crypte is een klein museum over de geschiedenis van de kerk te bezoeken. Recht tegenover de basiliek ligt het Arboretum van Oudenbosch, een voormalige kloostertuin. Een wandeling door deze fraaie botanische tuin is een aanrader voor iedereen die van natuur en cultuur houdt. Ook een bezoek aan de monumentale gebouwen van het voormalige jongensinternaat Saint Louis bevelen we van harte aan.

Tips voor uitstapjes rondom Oudenbosch

In Oudenbosch is echt veel te zien en te doen. Richt je blik bijvoorbeeld op het heelal bij Sterrenwacht Tivoli in het voormalige Jezuïetenklooster. Bezoek bierbrouwerij 't Meuleneind in Hoeven en ontdek daar de lekkerste Brabantse biertjes. In de omgeving liggen prachtige fiets- en wandelroutes, bijvoorbeeld door de polders van de Hoevense Beemden. Hou je van spanning en avontuur? Vanaf Breda International Airport kun je een proefles vliegen nemen of een parachutesprong wagen! Andere tips: een bezoek aan de Van Gogh Kerk in Etten-Leur en een dagje Breda.

Goedkoop hotel bij Oudenbosch

Een verblijf in een hotel in Oudenbosch is echte de moeite waard! Vind nu via Hotels.nl een unieke hoteldeal. Zoek je bijvoorbeeld een verblijf inclusief de mogelijkheid om te relaxen met wellness? Of wil je een uitgebreid arrangement inclusief ontbijt en diner boeken? Wij hebben tal van mogelijkheden in de aanbieding!

Waarom een hotel in Oudenbosch boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Oudenbosch te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro