Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Oudeschild (Texel). Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Het echte eilandgevoel in het Waddengebied beleven? Verblijf dan in een van de hotels in Oudeschild Texel. Dit pittoreske dorp bevindt zich als enige plek op het eiland direct aan zee. Overnachten in Oudeschild Texel is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook voor watersporters is een hotel in Oudeschild ideaal. Laat je verrassen door onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl! Lees verder

Ervaar de natuur bij hotels Oudeschild Texel

Wandelaars en fietsers genieten volop tijdens het overnachten in Oudeschild Texel. Op het eiland zijn namelijk talrijke wandel- en fietspaden om de unieke flora en fauna te verkennen. Maak vanaf het hotel in Oudeschild bijvoorbeeld een tocht naar natuurgebied De Slufter. Neem als vogelspotter je verrekijker mee en bekijk onder andere slechtvalken, steltlopers en sneeuwgorzen. Of wandel langs planten als lamsoor en zeekraal. Voor vogelspotters is natuurgebied De Muy ook een aanrader, aangezien hier de grootste kolonie aan lepelaars van ons land gevestigd zijn. Liever oog in oog staan met een zeehond? Breng dan vanaf het hotel in Oudeschild Texel een bezoek aan Ecomare, waar je zeehonden en bruinvissen van dichtbij gevoerd ziet worden.

Sportieve uitjes ondernemen tijdens overnachten Oudeschild Texel

Kun je niet wachten om allerlei sportieve uitdagingen te ondernemen tijdens je verblijf in het hotel in Oudeschild? In de buurt van de hotels heb je de mogelijkheid om allerlei sporten te beoefenen, zoals kanoën, paardrijden, kitesurfen, golfen, flyboarden of varen. Ga tijdens eb met een gids mee over de zeebodem tijdens het wadlopen, of stap aan boord van een vliegtuig om met een parachute naar beneden te springen.

Het gezellige Oudeschild met rijk vissersverleden ontdekken

Oudeschild vormt van oudsher de thuishaven van de Texelse vissersvloot. Nog altijd zie hier meerdere kotters dobberen in het water. Aangezien eb en vloed hier vrij spel hebben, komt het jaarlijks een paar keer voor dat het zeewater zo hoog stijgt, dat de kade overloopt. Hier kijkt de gemiddelde Texelaar echter totaal niet van op. Om meer te weten te komen over het rijke vissersverleden stap je binnen bij Museum Kaap Skil. Hier zie je demonstraties van het roken van vis, leer je over het indrukwekkende VOC verleden en hoor je over zeehelden als Michiel de Ruyter, die ooit in Oudeschild verbleven. Reserveer meteen een hotel in Oudeschild Texel op Hotels.nl voor jouw volgende reis!

Waarom een hotel in Oudeschild boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro