Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje Drenthe in hotels Paterswolde

Wil je er even helemaal tussenuit buiten de randstad, genieten van de natuur en unieke cultuur van Drenthe? In de hotels in Paterswolde kom je helemaal tot rust in een landelijke omgeving en steek je eenvoudig de provinciegrens over naar Friesland en Groningen. Lees verder

Hotels in Paterswolde met de brinkdorpen in de Drentsche Aa

De hotels in Paterswolde worden omringd door fraaie natuurgebieden. Zo leent het Paterswoldsemeer zich bij uitstek voor watersporten en maak je in het Friesche Veen mooie wandelingen. Dit natuurgebied kenmerkt zich door laagveen met moerasbossen, riet en water. Een heerlijke plek om het hoofd leeg te maken. Vanuit Paterswolde ben je zo in Nationaal Park Drentsche Aa, ook wel het best bewaarde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa genoemd. Dit oerlandschap is ideaal voor buitenactiviteiten, waaronder wandelen, fietsen en paardrijden. In het gebied lopen tal van korte en lange wandelroutes, voor recreatieve en fanatieke wandelaars. Onderweg passeer je eeuwenoude hunebedden en grafheuvels en proef je streekproducten zoals brood, vlees en andere delicatessen.

Hotels in Paterswolde voor stedentrip Groningen

Overnachten in Paterswolde is een aanrader als je zin hebt in een stedentrip naar Groningen maar ook wilt genieten van de rust en stilte van de Noord-Nederlandse natuur. De stad Groningen is vanuit Paterswolde goed bereikbaar. In Groningen genieten kunstliefhebbers van een middagje in het Groninger Museum, dat niet alleen binnen prachtige tentoonstellingen heeft, maar als gebouw een kunstwerk op zich is. De Martinitoren is het symbool van de stad. Met 97 meter is "d’Olle Grieze", zoals de bijnaam luidt, de hoogste toren van de stad. Bovenin geniet je van een geweldig uitzicht over Groningen. Natuurliefhebbers trekken verder de provincie in voor een dagje in Nationaal Park Lauwersmeer, waar het wemelt van de vogels. Liever een dagje Friesland? Bezoek dan mooie steden als Drachten of volg het spoor van de beroemde elf steden, zoals Sneek, Stavoren en Leeuwarden.

Hotels Paterswolde: maak je keus

Wil je overnachten in Paterswolde? Hotels.nl heeft de beste hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland. Boek vandaag nog een hotel in Paterswolde en geniet binnenkort van een welverdiend weekendje weg in Drenthe.

Waarom een hotel in Paterswolde boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro