Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Peer. Bekijk onze unieke aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een comfortabel hotel in Peer, net over de Belgische grens? Het landelijk gelegen Peer in de Vlaamse provincie Limburg biedt zowel uitgestrekte natuurgebieden als charmante steden in de buurt. Geniet van wintersportplezier bij Snow Valley, trek baantjes in Aqua Mundo van het vlakbij gelegen Center Parcs Erperheide of proef de lokale Vlaamse stoofvlees met friet. Neem gelijk een kijkje bij onze unieke aanbiedingen voor hotels nabij Peer op Hotels.nl! Lees verder

Onthaasten in de natuur bij hotels Peer

Overnachten bij Peer is de perfecte locatie om op pad te gaan in de natuur. Zo liggen vlakbij de hotels in Peer twee grote natuurgebieden: Bosland en Nationaal Park Hoge Kempen. Bosland is het meest uitgestrekte avonturenbos van Vlaanderen. In het bos zijn allerlei activiteiten uiteengezet voor jong en oud. Zo klauteren de kinderen bij de speeltoestellen op de speelplaatsen, gaan ze op een avontuurlijke zoektocht naar een schat of doen ze mee met geocaching. Middenin het bos bevindt zich de zogenoemde Sahara van Lommel, waar je geniet van de rust op de kilometerslange zandvlakte. Voor nog meer natuur bezoek je vanaf het hotel bij Peer De Hoge Kempen waar dichte dennenbossen worden afgewisseld met paarse heide en grote waterplassen. In het gebied ligt maar liefst 440 kilometer aan wandelpaden en 200 kilometer aan onverharde mountainbikeroutes.

Overnachten bij Peer vlakbij de Parel van Limburg: Thorn

Vlakbij de hotels in Peer ligt Thorn, het witte stadje van de Nederlandse provincie Limburg. Thorn staat bekend als gastvrije stad met authentieke witgeschilderde huizen en monumenten. Laat je door een gepassioneerde gids rondleiden door de stad of maak zelf een wandeling langs het historische centrum en de Abdijkerk. Schuif vervolgens aan bij een van de gezellige terrassen en proef de smakelijke streekgerechten uit de streek, zoals de Thornse wijn, Limburgse vlaai en asperges. Een andere stad die zeker het bezoeken waard is, is het nabijgelegen Weert. Breng een bezoek aan de Sint Martinuskerk of beleef urenlang winkelplezier in het stadscentrum.

Op stap naar Maastricht bij de hotels Peer

Op korte afstand van de hotels bij Peer bevindt zich de sfeervolle stad Maastricht. Hier wandel je over het Vrijthof, bezoek je de Sint-Servaasbasiliek en beleef je urenlang winkelplezier. Boek meteen jouw favoriete hotel in Peer tegen een voordelige prijs op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Peer boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro