Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Pernis. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een plek om te overnachten vlakbij Rotterdam? De hotels bij Pernis op Hotels.nl vormen de ideale plek om zowel de bruisende havenstad als de Noordzeekust te ontdekken. Trek bijvoorbeeld naar de Zeeuwse kust bij Rockanje of Renesse. Bekijk meteen ons aanbod voor unieke hotels in Pernis op Hotels.nl! Lees verder

Hotels in Pernis vlakbij metropool Rotterdam

Vanaf de hotels bij Pernis ben je in een handomdraai in de boeiende havenstad Rotterdam. In deze metropool kijk je je ogen uit met de imposante architectuur. Maak tijdens het overnachten in Pernis bijvoorbeeld een wandeling langs de Erasmusbrug, geniet van het winkelen in de Koopgoot en proef de lekkerste gerechten in de Markthal. Voor kunst en cultuur bezoek je de Kunsthal of Museum Boijmans van Beuningen. Om de stad vanaf grote hoogte te bewonderen, maak je een uitstapje naar de Euromast. Met een hoogte van 185 meter heb je een adembenemend uitzicht over de skyline. Dierenliefhebbers bezoeken vlakbij de hotels in Pernis Diergaarde Blijdorp met honderden exotische diersoorten, zoals leeuwen en olifanten.

Uitwaaien aan de kust bij hotels Pernis

Zwemmen in zee, zandkastelen bouwen of uitwaaien tijdens een strandwandeling? Op het strand is het tijdens ieder seizoen aangenaam vertoeven. Vanaf de hotels bij Pernis ben je binnen een half uur aan de Noordzeekust om heerlijk te wandelen of zonnen. Bezoek bijvoorbeeld Rockanje om uitgebreid van de zee te genieten. Bij de strandpaviljoens bestel je ondertussen een hapje en een drankje, terwijl je uitkijkt over de golven. Voor meer natuur wandel of fiets je in Voornes Duin. In dit natuurgebied vind je een uitgebreid netwerk aan voet- en fietspaden. Onderweg kom je onder meer langs dorpen als Zwartewaal, Heenvliet en Abbenbroek.

Bezoek vestingstad Brielle tijdens overnachten in Pernis

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten vind je de fraaie vestingstad Brielle. Deze schilderachtige stad kent een bijzondere historie, aangezien op deze plek op 1 april 1572 Nederland werd bevrijd van de Spanjaarden. Tijdens een wandeling door de binnenstad bewonder je allerlei rijksmonumenten die verwijzen naar de bijzondere geschiedenis van de stad. Bezoek de Brielse stadswallen, beklim de Dom of ga naar historisch museum Den Briel. Laat je inspireren door onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Pernis boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro