Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Raamsdonksveer? Geniet van een voordelig weekendje Biesbosch!

Heb je zin in een ontspannen weekendje weg in de Brabantse natuur? De hotels in Raamsdonksveer hebben een fijne ligging aan de rand van de Biesbosch en zijn een prima startpunt voor een korte natuurvakantie. Lees verder

Overnachten Raamsdonksveer met ontspanning in de bijzondere natuur

Vanuit de hotels in Raamsdonksveer maak je een mooie wandeling door de stad. Een van de stadswandelingen loopt van Raamsdonksveer naar het nabijgelegen Geertruidenberg. In Raamsdonksveer bekijk je onder meer een watertoren uit 1925, een korenmolen uit 1890 en een gemaal uit 1901. Vlak bij Raamsdonksveer geniet je van de geweldige natuur van Nationaal Park De Biesbosch. In dit grootste zoetwatergetijdengebied van Europa kun je wandelen en varen in een beschermd natuurgebied dat zich kenmerkt door zoetwatergetijden, wilgenvloedbossen en kreken. Mogelijk spot je onderweg bevers die druk bezig zijn met hun burchten. Onderdeel van de Biesbosch is de Aakvlaai, een recreatiegebied vlakbij Raamsdonksveer met volop mogelijkheden om te zwemmen.

Hotels in Raamsdonksveer met uitstapjes in de omgeving

Overnachten in Raamsdonksveer bied je een comfortabele uitvalsbasis om in de omgeving rond te kijken. Natuurliefhebbers zoeken de 'Brabantse Sahara' op in Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Ook het historische Breda met zijn gelijknamige kasteel is goed bereikbaar. Breda heeft een aantal mooie kerken, waaronder de imposante Grote Kerk, waar je een kijkje neemt bij de grafmonumenten van de heren van Breda. De belangrijke rol die Breda lang had als vestingstad, zie je onder meer terug in de verschillende kazernecomplexen die er vandaag de dag nog zijn. In het stedelijk museum kom je alles te weten over het erfgoed van Breda. De oude textielstad Tilburg heeft een fraai historisch centrum waar je prima kunt winkelen. Ga je met de kinderen overnachten in Raamsdonksveer? Populaire attractieparken als de Efteling en Safaripark Beekse Bergen liggen vlakbij de stad.

Hotels Raamsdonksveer: profiteer van scherpe aanbiedingen

Wil je overnachten in Raamsdonksveer? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor een nachtje of weekendje weg. In Brabant en de rest van Nederland. Boek vandaag nog een van de hotels in Raamsdonksveer en geniet binnenkort van een zorgeloos verblijf in een prachtige omgeving.

Waarom een hotel in Raamsdonkveer boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Raamsdonkveer te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro