Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Ravenstein. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Overnachten in een historische vestingstad aan de Maas? Met de hotels bij Ravenstein van Hotels.nl ontdek je de charme van deze Noord-Brabantse plek. Bovendien liggen steden als Nijmegen, Oss en Den Bosch vlakbij. Reserveer direct een van onze unieke aanbiedingen voor een een hotel in Ravenstein op de website. Lees verder

Duik in de geschiedenis bij hotels in Ravenstein

Liefhebbers van cultuur en historie kijken hun ogen uit bij de hotels nabij Ravenstein. Het historische stadscentrum is goed bewaard gebleven, zodat je een prachtige wandeling maakt door smalle steegjes, bijzondere architectuur en monumentale gebouwen. Geniet bijvoorbeeld vanaf de zeventiende-eeuwse vestingmuren van een schitterend uitzicht over de omgeving. Of ga naar de hoogste molen van de provincie Noord-Brabant: korenmolen De Nijverheid. Deze molen is volledig in ere hersteld en biedt de lekkerste broden en streekproducten aan.

Bezoek het Leerlooierij museum nabij hotels Ravenstein

Maak vanaf het hotel bij Ravenstein een uitstapje naar het Leerlooierij museum om alles te weten te komen over de industriële historie van de stad. In de negentiende eeuw produceerde men hier van koeienhuid leren schoenen. Je ziet hier de gereedschappen uit die tijd en foto´s en films over het productieproces. Vergeet ook niet om een wandeling te maken door de bijbehorende stadstuin, waar je tussen de fruitbomen geniet van het uitzicht.

Ontdek de omgeving tijdens overnachten in Ravenstein

De landelijke streek rondom de hotels bij Ravenstein leent zich uitstekend voor een mooie tocht door de omgeving. Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht door het rustgevende landschap met pittoreske dorpjes en eeuwenoude kastelen. Maak onder meer een tussenstop bij Kasteel Batenburg, dat stamt uit de twaalfde eeuw, of stap binnen bij de middeleeuwse burcht van Kasteel Hernen. Dit laatste kasteel is onder meer bekend van de televisieserie Floris. Met de rivier de Maas voor de deur kun je bovendien een schitterende boottocht maken over het water om het landschap te verkennen. Kun je niet wachten om zelf de streek rondom Ravenstein te bezoeken? Neem dan gelijk een kijkje bij ons aanbod aan hotels in Ravenstein op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Ravenstein boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro