Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Reusel. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar de Brabantse gastvrijheid vlakbij de Belgische grens? Met de hotels in Reusel van Hotels.nl verblijf je midden in de natuur, zodat je alle rust en ruimte hebt om te onthaasten. Daarnaast liggen steden als Eindhoven en Antwerpen in de buurt. Bekijk meteen onze hotels bij Reusel op Hotels.nl om inspiratie op te doen. Lees verder

Vogels spotten in de natuur bij hotels Reusel

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn de hotels bij Reusel de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Maak bijvoorbeeld een tocht door natuurgebied Beleven, wat een waar paradijs voor vogelliefhebbers is. Neem je verrekijker mee en spot onder meer de Lepelaar tussen de verscheidene weidevogels. Wie graag natuur met cultuur combineert, stapt op de fiets en maakt een route over het Van Gogh-Roosegaarde fietspad. Deze route is door middel van licht en kleur gebaseerd op het kunstwerk De Sterrenwacht van schilder Vincent van Gogh.

Interessante bezienswaardigheden bij hotels in Reusel

Zowel jong als oud verveelt zich geen moment tijdens het overnachten in Reusel. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de ijsboerderij Fabor waar van dagverse koeienmelk het lekkerste ijs wordt geproduceerd. Tijdens je bezoek kun je het volledige proces bekijken en uiteraard het smakelijke streek product proeven. Of ga met de kinderen op speurtocht in het avontuurlijke Maisdoolhof bij Aarle-Rixtel. In het Keimennekesbos klimmen en klauteren zowel jongeren als volwassenen op het touw- en klimparcours. Of ga naar de kinderboerderij Hollandershoeve om alpaca´s, pony´s en ezels te knuffelen.

Hotels in Reusel vlakbij gezellige steden

Vlakbij de hotels in Reusel vind je diverse sfeervolle steden om te bezoeken. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar design stad Eindhoven. Hier bewonder je moderne kunst in het Van Abbemuseum of wandel je door de wijk Strijp-S om bijzondere kunstgalerijen tegen te komen. In het Philips Museum kom je alles te weten over de rijke historie van het beroemde bedrijf. In Antwerpen bezoek je onder meer de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, wandel je over de Grote Markt of sta je oog in oog met bijzondere diersoorten in de Antwerpse Zoo. Reserveer direct een van onze unieke aanbiedingen voor een hotel bij Reusel op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Reusel boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Reusel te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro