Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Rijs: de leukste deals

Zoek jij voordelige hotels in Rijs voor een paar overnachtingen in het mooie zuiden van Friesland? Vind via Hotels.nl de leukste arrangementen en de beste deals! Rijs is een dorpje dat midden in de bossen van Gaasterland ligt. Het sprookjesachtige Rijsterbos is bij velen al jaren de favoriete plek voor een wandeling of fietstocht. Ook voor paardrijden en watersporten zijn er in de omgeving van Rijs volop mogelijkheden. Lees verder

Verblijf met uitstapjes rondom hotel bij Rijs

Als je van ontspanning in de natuur houdt, is Rijs een fantastische locatie voor een welverdiende vakantie of een heerlijk weekendje weg. Het dorpje heeft een aantal leuke terrasjes, een theatertuin en uitstekende restaurants. Maak bijvoorbeeld een wandel- of fietstocht door het Rijsterbos en kom uit bij het strandje van ’t Mirnser Klif aan het IJsselmeer. Daar kun je onder het genot van een hapje en een drankje bij de strandtent genieten van het uitzicht en de stunts van de kitesurfers. Vervolg je route langs de bossen, de IJsselmeerkust en de weilanden naar bijvoorbeeld Oudemirdum. Tip: trakteer jezelf onderweg op een smakelijk bakje boerenroomijs bij IJsboerderij de Bûterkamp. Heb je zin in een dagje golfen? Golfclub Gaasterland heeft een prachtige golfbaan!

Belevenissen nabij hotels in Rijs

Bij Rijs is altijd wel wat te beleven. Zo kun je ook rondom het idyllische meertje van natuurgebied en libellenreservaat Wyldemerk fantastisch wandelen. Met wat geluk spot je een ijsvogel! Bezoek een gezellige streek- of vlooienmarkt bij de Flinkefarm in Hemelum. Ga op ontdekkingstocht in de oude Friese stadjes Sloten en Stavoren. Bewonder het imposante Ir. D.F. Woudagemaal. Dat is een groot stoomgemaal dat niet voor niets het predicaat UNESCO Werelderfgoed mag dragen. Aansluitend kun je gaan winkelen in Lemmer. Verder is het een leuk idee om een bootje te huren en te gaan varen op de Friese meren en vaarten.

Voor weinig geld overnachten in Rijs

Overnachten bij Rijs, dat is gewoon wijs! Zoek daarom nu via Hotels.nl een comfortabel hotel in Rijs voor een lage prijs. Boek bijvoorbeeld een goedkoop hotelarrangement met fietshuur voor een uitstapje in de herfstvakantie.

Waarom een hotel in Rijs boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Rijs te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro